Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon - B-Stock

kr. 566 NORMAL PRIS kr. 653 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 2,4 GHz frekvensbåndet
 • Integreret volumen kontrol
 • Automatisk parring til nem opsætning
 • Dobbelt Analog/USB Digital lyd Interface med automatiske Sensing
 • Panik Mute-funktion

Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon - B-Stock

detaljer
Behringer ULTRALINK ULM100USB Digital USB-mikrofon er en high-performance 2.4GHz digital wireless mikrofon med USB-modtager. ULM100USB er designet til at give premium lydkvalitet, uden behov og begrænsning af mikrofon kabler, i en bekvem wireless mikrofonenheden. Den indbyggede senderen opererer i licens-fri 2,4 GHz-området, giver mulighed for alsidig applikationer såsom en dedikeret DJ mic eller som vocal performance mikrofon. USB-modtageren kan også forbindes direkte til computerens USB udgang så du kan optage direkte ind i din valgte DAW. Der er også integreret lydstyrkeknapperne på mikrofonen, så du kan øge eller mindske lydstyrken på din diskretion. Omfattende wireless funktionalitet og slanke og alsidige design gør ULTRALINK ULM100USB ideel til hjem og fase bruge ens.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 75423

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

2.4 GHz Digital Trådløs frekvensbåndet

State-of-the-art senderen indarbejdet i ULM1000USB opererer i 2,4 GHz-frekvensbåndet. Dette minimerer nogen chance for interferens fra andre wireless signaler såsom mobiltelefontårne og TV-stationer. Den krypterede signal hjælp til at levere den premium lydkvalitet og minimerer enhver chance for tilfældige artefakter eller andre problemer, der er fælles med andre wireless system.

Længe-varer akkumulator liv

En af de vigtigste problemer med wireless mikrofoner i konstant swapping og udskiftning af batterier. De fleste wireless enheder er afhængige af batterier til at køre som der er ingen dedikerede strømkilde og batterier kan tømmes hurtigt, især når de anvendes i længere perioder. ULM USB-serien er udviklet til at bekæmpe dette problem ved at sikre, at batteriets levetid forlænges længe som muligt. Med ULM1000USB kan du bruge mikrofonen tilop til 8 timers konstant fra et enkelt par af alkaline AA-batterier.

Volumen kontrol

En af de mest bekvemme funktioner i ULM1000USB er nem at bruge lydstyrkeknapperne integreret i håndholdt mikrofonLydstyrkeindstillingerne kommer i form af 'UP' og 'Ned' knapper er placeret på kroppen af mikrofonen. Dette giver ekstra kunstner control over deres vokal og lydstyrkeniveauer, lade dem justere niveauer efter behov. En anden handy feature er 'Panic Mute'-knappen. Dette er medtaget i kasser af, at du støder på feedback på noget tidspunkt, alt du skal gøre er at trykke på og hold volume-knappen for at aktivere tilstanden 'Panic Mute', som vil straks slå mikrofonen når dens engagerede.

Funktioner

 • 2.4 GHz digital wireless mikrofon system med håndholdt mikrofon og USB-modtager
 • Høj kvalitet mikrofon kapsel til dedikerede vocal applikationer
 • Høj kvalitet mikrofon kapsel til dedikerede vocal applikationer
 • Automatisk parring til nem og intuitiv opsætning
 • Integreret volumen op og ned knapperne på håndholdt mikrofon
 • Dual-mode analog/USB digital audio lydkort med en automatisk
 • Panik dæmper-funktion
 • Lav batteri indikation
 • Modtager dongle drevet via USB-interface