Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer - boksen åbnet

kr. 869 NORMAL PRIS kr. 912 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Super-modtagelig Feedback opdagelse algoritme
 • Lokaliserer op til 12 Feedback frekvenser pr. kanal
 • Automatiske og manuelle indstillinger
 • Langvarige, robust konstruktion

Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer - boksen åbnet

detaljer
Behringer FBQ1000 Feedback Destroyer er en automatisk og ultra-hurtig feedback destroyer indeholder en parametrisk EQ med 24 FBQ filtre. Denne effektive, højtydende 2-kanals Feedback Destroyer funktioner en parametrisk EQ og ultra-smal FBQ filtre til effektiv feedback minimering alle og samtidig bevare de rige harmoniske kvaliteter af det oprindelige signal. Feedback destroyer analyserer indgangssignal, og intelligent lokaliserer og minimerer enhver feedback, der kan være til stede. Dette kan gøres op til 24 frekvenser med manuel mode lade dig indstille de 24 parametriske filtre til dine egne indstillinger. Du kan også gemme dine parameterindstillinger og husker dem på et senere tidspunkt, så du kan manuelt oprette forudindstillinger kan du bruge til visse lydprogrammer. Ligeledes kendetegnet er balanceret input og tjene-balanceret udgange med 1/4" TRS og guldbelagte stik for ekspansiv tilslutningsmuligheder. Med dens holdbare, kraftig design er FBQ1000 den ideelle enhed for minimere uønskede frekvenser.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 81049

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hurtig-respons teknologi

Feedback destroyer til at fungere på sin optimale indstillinger, det er at have en hurtig respons, påvirker de parametre, der er så hurtigt som muligt at fjerne enhver uønskede frekvenser. TheFBQ1000 har en ultra-hurtig feedback opdagelse algoritme, reagerer i mindre end 0,2 sekunder giver dig maksimal præstation til prisen. Denne teknologi hjælper hen til lokalisere op til 12 feedback frekvenser pr. kanal. Algoritmen derefter indstiller smalle notch filtre til elminiate feedback frekvenser, forlader originalsignalet stort set uberørt. Et af de mest unikke træk er den "Set and forget" standardindstillingen, giver Feedback Destroyer evnen til at være setup og klar til at gå i løbet af få sekunder.

Problemfri funktionalitet

'Automatisk' tilstand vil løbende overvåge dit mix, derefter indstille de programmerede filtre til de relevante indstillinger til elminate feedback. Denne tilstand er ideel til live audio programmer at lade dig komme med hvad du skal gøre, elminating behov for dig at være konstant skiftende og påvirker filtrene. Der er også en 'Manual' mode, der lader dig tage control fo 24 parametriske filtre selv at lade jer opspare og huske indstillinger når som helst. Enhedens rackmountable er også holdbare og robuste, med rammen er konstrueret af metal; giver dig beskyttelse fra live skader og transport problemer.

Funktioner

 • Højtydende 2-kanals Feedback Destroyer og parametrisk EQ
 • Automatisk og & ldquo; intelligent & rdquo; lokaliserer og ødelægger op til 24 frekvenser
 • Ultra-smal FBQ filtre til yderst effektiv feedback undertrykkelse, samtidig med at højeste sonic kvalitet
 • & ldquo; Set-og-forget & rdquo; standardindstillingen gør det muligt omgående og super-let Feedback Destroyer præstation
 • Auto mode monitor konstant mix og der sættes automatisk filtre
 • Single-Shot mode automatisk registrerer og ødelægger feedback plus låser filteret, før du nulstiller det manuelt
 • Manuel tilstand giver mulighed for indstilling af op til 24 fuldt parametriske filtre med individuelle parametre, frekvens, båndbredde og forøgelse
 • Omfattende MIDI-implementering og bruger forudindstillede minder for instant program minder
 • Balanceret input og servo-balanceret udgange med ¼" TRS og forgyldte XLR stik
Yderligere oplysninger om den Behringer FBQ1000 henvises til PDF-filer ovenfor.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.