Behringer Eurolive VP2520 Dual 15" passiv PA Monitor - B-Stock

kr. 1.845 NORMAL PRIS kr. 2.018 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 500 Watt RMS / 2000 Watt Peak Output

Behringer Eurolive VP2520 Dual 15" passiv PA Monitor - B-Stock

detaljer

Designet til musikere af musikere, fusionerer VP2520 højttaler utrolige alsidighed og sonic præstation med fantastiske overkommelighed. VP2520 er ekstremt bærbar og velegnet til musikalske applikationer, og er det naturlige valg for kommercielle installation.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77689

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Overlegen lydkvalitet

Kan håndtere input niveauer op til en svimlende 2.000 Watt, EUROLIVE VP2520 PA Monitor leverer virkelig imponerende lydkvalitet. Den kraftige dual 15" long-udflugt drivere krank ud stor tone i den nederste ende og mid-range, mens state-of-the - art 1,75" titanium-membran Kompressions Diskantenhed leverer skarpe og detaljerede højder. VP2520 bred frekvensbåndbredde og omfattende dynamikområde gør den ideel til en lang række applikationer.

Alsidighed

VP2520's unikke trapezformet design gør den ideel til brug i FOH (Front of House), såvel som gulv kile og side fyld monitor applikationer. Kabinetter kan også være grupperet på toppen følgesvend VP1800S subwoofer.

Stor bund

For at kunne producere stramme, dyb bas, har en højttaler til at flytte masser af luft. EUROLIVE højttalere opnå dette ved hjælp af kraftige, Lang-Vandring LF (lav frekvens) drivere, der er håndlavede på vores egen fabrik. Mens nogle virksomheder er tilfredse med at bruge "hyldevare" drivers, vi custom-design hver LF driver til at passer perfekt til hver ansøgning. VP2520 har to meget powerfulde 15" long-udflugt LF drivere i en tunet kabinet, giver massive, stram bas hele vejen ned til 40 Hz.

Uberørte øverste ende

Høj-frekvens (HF) indhold kan let gøre eller bryde din præstation. For meget, og lyden bliver sprødt og modbydelig, for lidt og det lyder mudret og dårligt defineret. State-of-the-art 1,75" titanium-membran Kompressions Diskantenhed leverer naturligt klingende høje ende, med en ultra-dækkende 80 ° x 50 ° lyd dispersion mønster.

De tekniske ting

VP2520 er ekstremt højt lydtryk (96 dB fuld plads 1 W @ 1 m) og giver en 40 Hz til 22 kHz frekvensområde. Vægt er 87,7 lbs (39,8 kg). Interne crossover-punkt er fastsat til 2,2 kHz. Der tilbydes både 1/4" og professional-stil Drejelås stik.

Optimeret til maksimal pålidelighed gennem den integrerede overbelastningsbeskyttelse kredsløb, sikrer VP2520 den ultimative high-frequency Driverbeskyttelse. Designet til at stå til kulderystelser af vejen, er VP2520 bygget til at holde og at udføre!

Funktioner og specifikationer:

 • Professional 2000 Watt 2-vejs PA højttalersystem (500 Watt fortløbende / 2000 Watt Peak-effekt)
 • Enestående lydkvalitet, bred frekvensbåndbredde og dynamikområde
 • 2 meget powerfulde 15" Lang-Vandring drivere giver utrolig dyb bas og akustisk power
 • Proprietære 1,75" titanium-membran Kompressions Diskantenhed for ekstraordinære højfrekvens reproduktion
 • Proprietære horn design for ultra-bred lyd dispersion
 • Overbelastning-beskyttelse circuitry sikrer optimal HF Driverbeskyttelse
 • Trapezformet kabinet for nem array og sonic nøjagtighed
 • Ergonomisk formet håndtag for nem transport
 • Robust stål rist til optimal højttaler beskyttelse
 • 2 professionelle højttaler stik plus 1/4" jack stik
 • Høj kvalitet komponenter og særdeles robuste konstruktion sikrer lang levetid