Allen and Heath ZEDi-10-B-Stock

kr. 1.365 NORMAL PRIS kr. 1.481 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Hybrid kompakt Digital Mixer og USB-Interface
 • Cubase LE Software og Cubases LE Mobile App inkluderet
 • Enestående lydkvalitet
 • Touring Grade Build
 • Guitarer Tilslut Straight

Allen and Heath ZEDi-10-B-Stock

detaljer
ZEDi-10 er en hybrid kompakt mixer og en 4 x 4 USB-interface, der er perfekt til enhver all-round musiker. Det er ideelt for alle dele af den kreative proces - hoppende ideer omkring, udfører og optagelse. Denne alsidige stykke sæt er også perfekt til guitarister giver dem mulighed for at tilslutte direkte til høj impedans indgange.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78420

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hybrid kompakt Mixer

ZEDi-10 kombinerer robustheden og praktisk control af en analog mixer med en høj kvalitet 4 x 4 USB interface, hvilket gør det til en perfekt all-round valg for musikere, optagelse kunstnere og spillesteder. Om det & rsquo; s skramlende ideer rundt i hjemmet, optræder live eller optaget spor til at dele på YouTube og Soundcloud, ZEDi-10 er en alsidig følgesvend for hvert trin af den kreative rejse.

Studio kvalitet, 24-bit / 96kHz, 4 × 4 USB-interface gør det nemt at fange fantastiske multitrack optagelser direkte fra mixeren til en Mac eller PC uden behov for ekstra udstyr. Med den nye GSPre boutique forforstærker design, udviklet fra revered GS-R24 studiet for at optage konsol, ZED prale usædvanligt lavt støj og massive headroom, med en signatur analog varme og dybde. Guitarister vil være glad for at vide, at to af ZEDi-10 & rsquo; s mono kanaler har Guitar DI høj impedans indgange, så guitarer til sluttes direkte til mixer uden besvær og bekostning af transporterer separat DI-bokse.

USB-Interface

ZEDi-10 tilbyder bedst fra begge verdener, indarbejde en studio kvalitet 4 i / 4 out, 24-bit / 96kHz USB audio lydkort til problemfri multitrack indspilning og afspilning til/fra en Mac eller PC, eller en iOS enhed ved hjælp af iOS kamera sæt. USB som output-kilden kan sættes op på flere forskellige måder til at matche din arbejdsgang.

Cubase LE Software inkluderet

ZEDi-10 kommer med den roste Cubase LE software. Cubase LE tilbyder kraftige endnu nem at bruge softwareværktøjer til audio optagelse, redigering, MIDI sequencing og blanding. Dens bredt udvalg af gennemprøvede redigering og sekventering værktøjer kan bruges til et stort udvalg af musikgenrer og anvendelsesområder. Fra sangere og sangskrivere optagelse vocal linjer til rock bands jamming i deres øvelokalet, Cubase LE er så let, som det bliver & ndash; med fremragende lydkvalitet som godt som tidsbesparende optagelse og redigering funktioner.

Cubases LE Mobile musik produktion App

Mixeren også leveres med Cubasis LE app. Cubasis LE er den kompakte version af Steinberg & rsquo; s, strømlinede multitouch sequencer til iPad, leverer den samme udseendet og fornemmelsen af dens storebror Cubasis. Specielt designet til hurtig og nem betjening, gør Cubasis LE optagelse, redigering og mixing en brise.

Exceptionel lydkvalitet

ZEDi-10 funktioner en ekstraordinær nye forforstærker design, lavet af analoge guru, Mike Griffin og udviklet fra sin meget roste GS-R24 studie optagelse konsol. Kendt som GSPre, preamps levere usædvanligt lavt støj og massive headroom, og den varme og dybde, Allen & Heath & rsquo; s analog interval er berømt for. For tonale forme, præcis 3 bandet MusiQ EQ kontrol har været omhyggeligt kalibreret for reaktionsevne og præcision, gør det let at forme og forbedre hver musikalske kilde.

Vejen hård

Alle ZED mixere er designet og bygget til Allen & Heath & rsquo; s legendariske touring grade standarder for at sikre en lang levetid i de hårdeste miljøer. Alle kanaler på individuelle, lodret kredsløbskort og alle roterende kontrol er sikret til frontpanelet med en stål sadel til beskyttelse mod stød.

Lavet til guitarer

ZEDi-10 kommer med to Guitar DI høj impedans jack input, så guitarer til sluttes direkte til mixer uden behov for DI-bokse. At & rsquo; s et mindre stykke af gear til at købe, bære og sat op.

Funktioner

 • 4 i, 4 ud USB Audio Interface (24-bit / 96kHz)
 • Cubase LE Software inkluderet
 • Cubasis LE App inkluderet
 • 4 mic / Line indgange med separat XLR og TRS jack stik
 • 2 stereoindgange med TRS jack stik
 • 2 guitar DI høj impedans indgange, eliminerer behovet for DI-bokse
 • Lo-cut filter til rensning af uønsket lavfrekvent støj
 • 3 bånds EQ for nem kreative og korrigerende tonale forme
 • FX ud til tilslutning af eksterne effekter enheder
 • AUX out til at forbinde en monitor højttaler eller in-ear / hovedtelefon monitor
 • 60mm glat rejse fader på main-mix
 • XLR hovedresultater
 • Fleksibel signal monitor
 • 8 LED signal måling
 • 48V Phantom Power for kondensatormikrofoner
 • Robust indre strømforsyning
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.