Sequencer Software

Sequencer Software refererer til hvad er almindeligt kendte som DAW software. Det er i bund og grund et program, der tillader brugere at optage, sekvens, mix og master sange inden for et program. De fleste vil være vært til VST instrumenter eller effekter for tilsat kreativitet og kvalitet. Sekvenserer software vil normalt behandle lyd, MIDI og endda video - såsom Steinberg's Cubase 5. Softwaren vil typisk handle som en master brugerflade, der gør brug af enhver ekstern hardware såsom lydkort og MIDI-controllere - såsom Ableton Live kan endda bruges som ydelsesværktøjer.

View All Information

Sequencer Software

Første 46 produkter viser

Om Sequencer Software

Generelt har, alle musiksoftware fire vigtige funktioner til fælles; de kan optage, redigere, sekvensere og mixe lyd. Dog er nogle software mere egnet til visse anvendelser.

Ableton Live eksempelvis anses for at være en live præstation software, takket være dens evne til at sekvensere, redigere og loop on-the-fly.

Steinberg Cubase er generelt anset for at være et mere produktion orienterede musik program, og er fremragende til optagelse af teknikere eller optagende musikere.

Propellerhead Reason er entydige, da den er helt baseret omkring MIDI produktion og emulerer et studio rack, hvor du kan næsten glide instrumenter og effekter i og ud af. Reason er et godt værktøj til Hip-Hop og elektroniske musikere.

Andre populære DAW software sådanne sonarer, Pro Tools og FL Studio alle tilbyde lidt forskellige funktioner og egner sig til visse programmer, så det anbefales altid at gøre nogle forskning, som passer bedst til din situation.