Musiksoftware

Musiksoftware - Skab, mix og master din musik. Fundet både i hjemmeopsætninger og professionelle lydstudier, musiksoftware er en vigtig del af at lave musik.

Se al information

Mest Populært Musiksoftware

Om musiksoftware

DAW software, eller sekvenseringssoftware, som det også kaldes, er normalt kernen i ethvert moderne studie. Programmer såsom Cubase, Ableton Live, Sonar og FL Studio kan give alt hvad du behøver til at begynde at optage og producere musik.

Yderligere Virtual Instrument Plug-ins eller VSTi'er vil forbedre din palet og tillade dig at finde den perfekte lyd. En VSTi såsom Toontrack EZ Trommer giver mulighed for at skrive og redigere realistisk lydende trommespor til dine kompositioner.

Effekt Plug-ins kan hjælpe til at tilføje det proffesionelle element til din lyd, uanset om det er en kreativ virkning eller en hjælpeprogramsvirkning. Antares AutoTune EFX er en stor plug-in til vocal pitch-korrektion og til produktion af den populære "autotune" lyd.

Mange producenter er afhængige af deres lydarsenal. Sample biblioteker tilbyder et fuldt spektrum af autentiske lyde til dine numre og kan ofte bringe en gnist af kreativitet til dine optagelser. Et sample bibliotek såsom East West QLSO Platinum komplet giver dig adgang til et helt orkester, inden for din DAW.