Rode Mikrofoner

Gear4Music.com

Award vindende, australske mærke Rode har eksisteret siden 1967 og er nu en af verdens førende mikrofon producenter. De er forpligtet til at give musikere med mikrofoner, der repræsenterer ultimative inden for værdien, præstationn og brugertilfredsheden. View All Information

Mest populære Rode

Første 15 produkter viser

Om Rode mikrofoner

Red mikrofoner er kendt for deres kvalitet og brugbarhed. Med et stort udvalg af mikrofoner til scenen, studio og ud i feltet, Rode er valget af musikere, podcastere, oplægsholdere og film-beslutningstagere verden over.

Red har også et stort antal mic tilbehør så du kan tilpasse din valgte mic for specifikke betingelser eller miljøer. Kendt for deres unikke navne, de inkluderer Red Dead musen og død kat vind dækker!

Reds nyeste mikrofoner specialiserer sig i kompatibilitet med iOS produkter. IXY er en stereo mikrofon til iPhone og iPad giver rig, jævn og præcis lyd direkte til din smartphone eller tablet. De Red SmartLav er en lavalier mikrofon, som også er kompatibel med iOS, ideel til diskret, professionel optagelse.