Lyd mixere & optagere

Audio mixere og optagere tillader et lydsignal at blive opfanget og streamet til output eller indspilningsformål. Hos Gear4music.com, ønsker vi at gøre optagelsen så let som muligt for dig i studiet eller på turnét - så vi har det bedste udvalg af lydmixere og -optagere tilgængelige.

View All Information

Mest populære lyd mixere og optagere

Første 6 produkter viser

Om lyd mixere & optagere

Hos Gear4music.com,ønsker vi at gøre optagelsen så let som muligt for dig i studiet eller på farten – har vi en af de bedste udvalg af lyd mixere og optagere tilgængelige.

Mixere kombinere flere indgående signaler til én output lyd feed. De fleste kommer med mindst to kanaler af Mikrofonforforstærker samt EQ kontrolelementer, såsom Behringer Xenyx 1202FX. Mange kommer med effekter om bord, ligesom Mackie CFX 12 og audio lydkort kapaciteter, såsom Peavey PV10USB.

Optagere tillade høj kvalitet optagelse overalt. De fleste kommer med mikrofoner, såsom det integrerede X/Y kondensatorer på Zoom H4n eller med XLR indgange til eksterne mikrofoner som Tascam Dr-100. Vi har også en række multi spor optagere ligesom Boss BR-900CD til de mere professionelle projekter.