Korg

Gear4music.com

Korg producerer banebrydende synths, keyboarder og digitale klaverer, samt tilbehør til e-trommer og tunere. Korg musikinstrumenter er kendt for deres luksuskvalitet og -lyd, og spilles af succesfulde kunstnere og entusiaster på alle niveauer - fra begynder til professionel. Se al information

Korg topsælgere

Første 18 produkter vises

Om Korg

Korg startede som et eventyr mellem en natklubejer og en trækharmonikaspiller, og bleb grundlagt i Tokyo, Japan i 1962. Korg sætter et stort fokus på innovation og har alltid haft et ønske om at ændre, hvordan musikverdenen ser ud ved hjælp af banebrydende koncepter. Korg befinder sig altid i forgrunden af musikteknologi og innovation, og producerer instrumenter som kan bruges og nydes af musikere på alle færdighedsniveauer.

Korg har forvandlet verdenen af interaktive tangentinstrumenter helt ved at introducere nyskabende produkter som for eksempel den kritikerroste Triton workstation-serie og den formidable MicroKorg.

Korgs produkter anses universelt for at have en branchestandard, som er god til professinelle musikere, og bruges af nogen af de største navne i musikbranchen. Disse navneinkluderer producenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslageren Chad Smith, den legendariske DJ Pete Tong og mange flere.

Hold dig oppdatert på alt Korg har at byde på ved at høre deres populære podcast eller besøg Korg's YouTube kanal for regelmæssige opdateringer.