Korg

Gear4music.com

Korg producerer banebrydende synths, keyboarder og digitale klaverer, samt e-tromme tilbehør og tunere. Korg musikinstrumenter er kendt for deres luksus kvalitet og lyd, og spillet af succesfulde kunstnere og entusiaster på alle niveauer - fra begynder til professionel. Se al information

Korg Topsælgere

Første 21 produkter vises

Om Korg

Origin som en venture mellem natklub ejeren og en harmonika, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Priding sig om innovation, har Korg altid søgt at ændre ansigt af musik takket være banebrydende koncepter. Altid på forkant med musik teknologi og innovation, Korg brugt og nydes af musikere af alle evner.

Korg er fuldstændig omdefineret verden af interaktive tangentinstrumenter hos indførelsen i nyskabende produkter såsom den meget roste Triton workstation series og den formidable MicroKorg.

Universelt betragtes som industri standard udstyr til professionelle musikere Korg produkter anvendes af nogle af de største navne i musikbranchen. Disse inkluderer super producent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange flere.

Holde sig ajour med alt Korg ved at følge deres populære Podcast eller besøge Korg's Youtube kanal for regelmæssige opdateringer.