Korg

Gear4music.com

Korg har været på forkant med musikalske tech, siden det blev grundlagt i 1963. Virksomheden producerer i dag en samling af banebrydende synths, keyboarder og digitale klaverer, samt e-tromme tilbehør og tunere for guitar og orkester instrumenter Korg musikinstrumenter er blevet legendarisk grund deres premium kvalitet og lyd, og spillet af succesfulde kunstnere og entusiaster på alle niveauer - fra begynder til professionel. Se al information

Korg Topsælgere

Første 21 produkter vises

Om Korg

Oprindelsesstatus som et venture mellem natklub ejeren og en mundharpe player, blev Korg grundlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Statholderskab sig om innovation, har Korg altid søgt at ændre ansigt af musik takket være banebrydende koncepter. Altid på forkant med musik teknologi og innovation, kan Korg brugt og nyder godt af musikere af alle evner.

Korg har fuldstændig omdefineret en verden af interaktive keyboard instrumenter med indførelsen af innovative produkter såsom yderst anmelderroste Triton workstation serien og den formidable MicroKorg.

Universelt betragtes som industri standard udstyr for professionelle musikere Korg produkter brugt af nogle af de største navne i musikindustrien. Disse inkluderer super producent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange flere.