ROLI Seaboard GRAND

Gear4music.com

Den ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolutionerende synthesizer, der beskæftiger de traditionelle spilbarhed af en klaver eller keyboard, men har 61 taktile og blød silikone tangenter giver dig mulighed for at ændre lyd, pitch og slide noter alle på spidsen af fingrene. tangenterne på denne synth føler i modsætning til alle andre nøgleinstrument du har spillet før og giver potentiale for ultimative udtryk. Se al information


ROLI Seaboard GRAND

loading Der er ikke fundet nogle resultater som matcher din søgning

ROLI Seaboard GRAND

ROLI Seaboard GRAND Stage er en revolution i udtryksfulde keyboard spiller. I modsætning til traditionelle keyboards og klaverer Seaboard GRAND inkorporerer blomstrer blød og taktile silicium keywaves, som kan spilles som et keyboard, men også indslag sensorteknologi, som tillader dig at tilføje unikke som vibrato og pitchbend uden brug af en graduering hjul.

ROLI Seaboard leveres også med revolutionerende software synthesizere The ækvator og FXpanison synth trup pakke begge har store biblioteker af forudindstillede lyde begge disse kan bruges som standalone apps samt VST, AU, RTAS og AAX formater.