Workstations

Workstation Keyboards give en alt i én løsning for musikere. En workstation fungerer som et studie i en kasse, de giver et stort udvalg af synth og samplede lyde lige ved hånden, samtidig giver de mulighed for let at arrangere og redigere komplette stykker af musik. Se al information

Workstations

Første 42 produkter vises

Om arbejdsstationer

En arbejdsstation, eller "Arrangør" keyboard, går et skridt videre end synthesizer eller digitalklaveret. Det er hovedsagelig et kompakt, selvstændigt studie, bygget omkring et keyboard. De fleste tilbyder direkte integration i de mest populære DAW software og funktion USB interfacing og MIDI-interfacing som standard. Roland Fantom og Yamaha Tyros er eksempler på berømte arbejdsstationer. Workstations kan være lige så som stærk præstation samt bliver powerfulde studie tools. Nogle vil feature vægtede tangenter, såsom Korg M3 88-tangentn, som efterligner fornemmelsen af en akustisk klaver.

Gear4music har en Sort fra førende producenter såsom Roland, Korg og Yamaha, med et område til passer både begyndere og professionelle.