Yamaha Clavinova CLP430, sort valnød

 • Video 1
kr. 10.598 NORMAL PRIS kr. 13.594 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ny generation piano-lydmodul giver fantastisk respons og udtryksmuligheder (RGE Sound Engine)
 • Klaviatur med ægte flygel-anslag (GH3 klaviatur)
 • Smart funktion der gør det nemmere at høre det hele ved svag volumen (Intelligent Acoustic Control

Yamaha Clavinova CLP430, sort valnød

detaljer

Alt hvad du har brug for i dit første klaver, såsom et godt anslag og en god lyd - alt hvad der skal til for at gøre det sjovt at spille.Produkt Ref: 20774

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Real Grand udtryk er oprettet ved hjælp af Yamahas nye sampling teknologier, brugt til at optage lyde fra en specielt udvalgt og fint afstemt Yamaha Concert Grand. STORE producerer præcis den lyd du ønsker gennem et tryk på tangenterne og fornemmelsen af pedalerne. Det er udstyret med en ny glat Release funktion , som kan udtrykke lyden med stor klarhed, og klart formulere staccato noter med lyden af dvælende resonans hørt når forsigtigt løfte fingrene fra tangenterne. Det lykkes at indfange essensen af et klaver præstation til opretter flygel-lignende, rigt udtryksfulde oplevelser.

Ths CLP-430 er ikke kun udstyret med et koncertflygel realistisk stemme, men kommer med ekstra stemmer så passer til mange stilarter af spillet. Disse inkluderer et klaver til ballader, der forsigtigt genlyd opstart lyd, et klaver til jazz, der tilføjer dybde til lyden og et klaver for populær musik med en lys og rig lyd. For at sikre, at lyden nøje overholder genren, justering af hver klaver stemme fokuserer på resonans, eller lyden produceres når du løfter fingeren, og andre sarte nuancer. Hver gang du spiller, kan du straks nyde den perfekte klaverlyd uden at foretage nogen justeringer. Yamaha CLP-430WH leveres også med 50 populære klaverkompositioner, som du kan spille sammen med, for øvelse eller warm-up.

Intelligent akustisk Control giver en komplet og afbalanceret lyd med rige nedture og tydelige høje toner selv ved lave lydstyrker. Justering af lydstyrke er praktisk til at spille i hjemmet, hvor nogle gange andre måske foretrækker du spiller sagte. På en Clavinova, den intelligente akustiske Control funktion justerer automatisk lyden, så du nyde passende lyd balance selv ved lave lydstyrker, uden at gå på kompromis på diskant og bas. Denne evne til at justere volumen uden at miste den rige og afbalanceret lyd er en eksklusiv Yamaha fordel, at sikre, at du altid spiller med den allerstørste lydkvalitet.

Funktioner og specifikationer:

For at se detaljerede specifikationer for Yamaha Clavinova CLP-430, skal du downloade PDF-filen fra linket nedenfor.

 • Antal nøgler: 88
 • Anslagsfølsomhed: Hård/Medium/blød/faste

Stemmer:

 • Tone generere teknologi: STORE (ægte Grand udtryk) lyd motor
 • Udvalgte stemmer: 14 (stemme Demo), 50 (klaver)

Opbevaring og tilslutningsmuligheder:

 • Eksterne drev: USB-Flash-hukommelse, hukommelseskort med ekstern Adapter
 • Hovedtelefoner: x 2
 • Forstærkere: 30W x 2
 • Talere: 16 cm x 2

Farve/dimensioner:

 • Farve/Finish: Hvid
 • Bredde: 1.420 mm
 • Højde: 907 mm
 • Dybde: 513 mm

Inkluderet:

 • Hovedtelefoner bøjle: Ja

Indstillinger for levering

Kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen gratis, som er en "til din dør" service. Du skal muligvis hjælpe levering føreren, som dette produkt kommer pakket i store kasser!

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå men du har ikke nogen ellers klar til at hjælpe. Overvej om det er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er også tilgængelige mod et tillægsgebyr.

2 Mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, to levering personale leverer boksene klaver til ethvert rum du ønsker, herunder Lejligheder og vil levere ind i ethvert rum, der er tilgængelige via en almindelig trappe eller egnet lift - behøver du ikke at hjælpe dem med.

Delivery & Installation

Dette er vores premium service og inkluderer fuld levering, installation og opsætning i ethvert rum du ønsker. Installatører vil også tage emballagen.

For de 2 mand eller levering og installation services, venligst ring til os hvis dit hjem er på 2 eller derover eller har usædvanlig adgang situation på 78 77 43 23.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.