Yamaha CLP585 Clavinova Digitalklaver - poleret ibenholt

 • Video 1
 • Video 2
kr. 20.511 NORMAL PRIS kr. 33.610 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 48 stemmer Plus 480 XG stemmer.
 • Virtuelle resonans modellering.
 • GP respons Holdepedalen.
 • Fyldig Tone og resonans.
 • Backboard og opretstående Design for et klassisk Look

Yamaha CLP585 Clavinova Digitalklaver - poleret ibenholt

detaljer

Yamaha CLP585 Clavinova Digitalklaver kombinerer perfekt lyd, berøring og pedaler i en enkelt retsakt, og giver dig fornemmelsen af en ægte flygel. Det genskaber lyden og fornemmelsen af den berømte fineste koncertflygel (CFX) fra Yamaha, og emperorlige fra Bosendorfer. Med dens kompakte design er du i stand til at rumme denne smukke instrument i enhver omkringliggende eller begrænset plads. Featuring 48 stemmer, tillader denne alsidige instrument dig at være mere kreative. Overvåge dine fremskridt og nyde ubegrænset afspilning ved hjælp af optagelse funktion og UBS lydoptagelse. Denne smarte funktion tillader dig at transportere dit lydspor til en laptop/computer og dele med venner. Med indbyggede rytmer, nyder at spille til en enorm mængde af stilarter og virkelig forbedre dit spil.

Produkt Ref: 45886

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

"Ægte Grand udtryk"

En sætning, der definerer den udtryksfulde evne til Clavinova. Det er de centrale komponenter i lyden, røre og pedaler, sammen med anvendelsen af teknologi udviklet gennem en historie af akustisk klaver fremstilling. Disse elementer kombineres perfekt i en enkelt retsakt at skabe præcis den lyd du ønsker gennem et tryk på tangenterne og fornemmelsen af pedalerne. Når du spiller et Clavinova, kan du forestille dig, at du spiller et flygel.

To af verdens fineste Grands i én enhed

CFX, Yamaha's fineste koncertflygel og Imperial fra Bosendorfer, et mærke, der blev afholdt i høj agtelse pianister, er begge præget af karakteristiske træk som power, alsidighed, underfundighed, lethed og mellowness. Begge af disse fantastiske klaverer stemmer er featured i Clavinova. Tunet til perfektion af en meget erfaren klaver tekniker med lyden fra hver nøgle i stikprøven individuelt, indfanger Clavinova virkelig de unikke tonal karakter af hver af disse udestående instrumenter. Med Clavinova, kan du nyde udsøgt skønhed af den eftertragtede tone, den Yamaha CFX og Bosendorfer Imperial levere.

VRM fysisk modellering

I et flygel, lyd giver genlyd i hele kroppen af instrumentet, producerer en rig efterklang, der indhyller lytteren i lyden. Dette fænomen er perfekt gengivet i Clavinova gennem virtuelle resonans modellering (VRM), som beregner de forskellige stater af strengene for hver af de 88 noter på keyboardet fra en instant til næste, så levende, rigt varierede udtryk, der afspejler den ubegrænsede antal faktorer forbundet i at spille klaver som der presses nøgler, styrke som nøglerne er spillet og pedal timing.

Glat Tonal overgang

En pianist ændringer volumen og dynamik af lyden af varierende pres på tangenterne. En Clavinova reagerer perfekt for at give spilleren en udestående præstationsniveau control. Ved hjælp af lange, forsigtigt stikprøven optagelser af noter på klaver og unikke Yamaha teknologier til at opnå glat tonale overgange, rige sonic detaljer leveres i respons på berøring af afspilleren.

Key-Off prøver

Øjeblikket en pianist fingre er løftet fra nøglerne til et flygel, forekomme subtile ændringer i instrumentets tone som spjældet sænkes på strengene at slå lyden fra. Key-off prøver funktionen faktiske optagelser af disse ændringer, tilbyder en tro gengivelse af de mest subtile nuancer i klaverets tone, at skabe en mere realistisk overordnede lyd.

Nøgler

Naturlige træ X keyboarder er oprettet ved hjælp af Yamahaer uovertruffen ekspertise af træ erhvervet gennem mere end et århundrede af crafting fine klaverer. Ligesom med flygler, er det materiale, der anvendes til disse keyboarder skåret fra træ, der har været omhyggeligt tørret specifikt til brug i forbindelse med musikinstrumenter. Dette keyboard har også en escapement mekanisme, der gengiver en lille klikker sensation nær bunden af den vigtige rejse. Den er udformet på en sådan måde, at klikket er mærkbar kun på de letteste tastetryk, svarende til keyboardet på et flygel.

Syntetisk elfenben centrale toppe reproducere taktile overfladen af elfenben keyboarder engang brugt i akustiske klaverer. Det har meget absorberende materiale, der forhindrer, at fingre glide selv efter timers udfører, samtidig bevare den ideelle tekstur og føler.

Kontravægte er indlejret i nøgler af et flygel til balance vægten af hamre og tilbyde mere præcise control når man spiller fint ved lave lydstyrker. Clavinova funktioner omhyggeligt justeret kontravægte til forbedret spilbarhed når man spiller pianissimo og bedre nøgle tilbage i hurtige passager. Tastaturet på Clavinova er blevet finjusteret til at tilbyde optimal balance, at understrege sin fremragende spilleegenskaber og flygel svar.

CLP585PE er også udstyret med 88-tangent lineær Graded Hammer Action. Denne handling trofast gengiver de subtile forskelle i vægt og vende tilbage på hver tast. Ingen to nøgler er nøjagtig ens som giver spilleren den bedst mulige følelse og respons fra instrumentet.

GP respons Holdepedalen

GP respons spjæld Pedal tilbyder et flygel-stil modstand kurve, starter ud lys at røre og vokser tungere som pedalen er deprimeret yderligere. Dette tillader spillere at vænne sig til nuancerne i sarte pedalerne.

Fyldig Tone og resonans

Lyden af en Clavinova er kalibreret i fine detaljer, med højttaler positionering og kroppen materialer kontrolleres for at sikre, at hele instrumentet giver genlyd optimalt. Hvis du vil oprette et lydfelt, der ligger meget tæt op ad et flygel, tone Clavinova funktioner escapements flere steder i hele kroppen, der giver lyden fra højttalerne til at blive fremskrevet til lytteren uden at blive fanget inde i apparatet.

Acoustic Optimizer

Kroppen af Clavinova indeholder akustiske Optimisers, der regulerer strømmen af lyd og control tone. En ny teknologi udviklet fra Yamaha's intime kendskab til de akustiske egenskaber af musikinstrumenter, akustisk Optimisers levere en naturlig og jævn lyd over hele keyboardet.

Funktioner

 • Klaver give udtryk for stikprøven fra Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial flygler
 • 48 stemmer plus 480 XG stemmer
 • Virtuelle resonans modellering (VRM)
 • NWX (naturlige træ X) keyboard med syntetisk elfenben tangenter og escapement
 • Centrale kontravægte
 • 88-tangent lineær Graded Hammer action
 • GP respons Holdepedalen
 • 303 lektion sange
 • Rytmer
 • 16 spor optagelse & USB audio optagelse
 • Stereofonisk Optimizer
 • 3-vejs højttalersystem
 • Intelligent akustisk Control (IAC)
 • Acoustic Optimizer

Indstillinger for levering

Standard kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen. Dette vil levere klaver til stueetagen af dit hus eller en bygning. Bemærk, at hvis der ikke er en stueetagen entré ikke kan vi kunne levere der. Du kan også skal hjælpe levering driver, som dette produkt kommer pakket i store kasser.

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå. Kan du overveje, om dette er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end de standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Hvis du foretrækker en levering og installation service bedes du kontakte team vores salgs på 0843 515 0600, som vil være glad for at oprette et tilbud for dig.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.