SDP-4 trins klaver stativ med pedaler fra Gear4music - boksen åbnet

  • Video 1
  • Video 2
  • Video 3
kr. 554 NORMAL PRIS kr. 791 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Stå For SDP-1 klaver fra Gear4music
  • Matt sort Finish
  • Moderne slanke Design
  • Inkluderer pedalpanelet og monteringsskruer

SDP-4 trins klaver stativ med pedaler fra Gear4music - boksen åbnet

Detaljer

Denne slanke og elegante klaver stativ er det ideelle supplement til Gear4music SDP-4 etape klaver. Det moderne design er matchet med robusthed, hvilket gør det perfekt hvis klaveret bliver brugt i en fast position. Top montering holdning holder klaver i sted meget sikkert. Bevoksningen indeholder også en pedalpanelet med et kabel, der tillægger direkte i keyboardet.Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 79719

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Høj kvalitet Frame og pedaler

Denne holder er en meget robust og pålidelig stander, passer til SDP-4 etape klaver. Byder på en elegant og slank ramme, denne stander kan støtte klaver uden nogen shakes og vakler. De tre pedaler replikere et akustisk klaver og give en subtil og lydhør føler samtidig med at de ser moderne og professionelle.

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.