Roland V-Piano professionelt stagepiano

  • Video 1
kr. 40.267 NORMAL PRIS kr. 46.174 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Revolutionerende levende klaver kerne
  • Aldrig for hort futuristisk Hybrid klaverer
  • 88-toners PHA-III elfenben feel keyboard med Escapement
  • En unik en af en slags Instrument

Roland V-Piano professionelt stagepiano

detaljer
Næste kapitel i Roland V arven, V-Piano - et revolutionerende professionel scene klaver. Smide alle forudfattede begreberne hvad digitalklaveret var og er. Dette instrument ændrer alt.

Ring til vores Roland specialist for at få yderligere oplysninger på 0044 (0)843 155 0500

Produkt Ref: 27077

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Bryde barrierer

Denne professionelle scene klaver når over begrænsningerne i tidligere teknologier med dens revolutionære levende klaver kerne, tillader hver tone til at reagere og udvikle sig naturligt, problemfrit, og helt uden at kræve prøver. Med V-Piano, der er ingen skifte hastighed, og det giver en jævn, naturligt henfald, der skal høres skal tro.

Klik på hyperlinket nedenfor for at få vist en detaljeret Brochure på Roland V-Piano.

Opret din drøm samling

Du kan vælge fra smukt udformet vintage flygel forudindstillinger med V-Piano, eller du kan oprette din egen Custom drøm samling. Variere hårdheden af virtuelle hammer filt. Eksperimentere med eksotiske streng konfigurationer og diskografi. Sætte en verdensberømte grand under hånden eller spille et futuristisk klaver, der aldrig har hørt før.

Nye PHA III-elfenben mener keyboard

Selv de mest krævende pianist vil værdsætte V-Piano PHA III-elfenben mener keyboard med escapement. Denne avancerede keyboard teknologi gengiver den reelle fornemmelsen af elfenben for de fysiske taster og Ibenholt for de skarpe og spidse genstande, og giver et sandt flygel touch og svar. Selv føler de subtile Klik, når hammeren frigives fra nøglen (escapement) er gengivet.

Fulde kompleksitet

Højteknologiske behøver ikke lig med høj kompleksitet for pianist. Med sine rene Kontrolpanel og logisk konstrueret brugerinterface er V-Piano utroligt hurtigt og nemt at navigere. Redigering af selv deep-niveau er let at få adgang til og forstå. Du skal tilpasning og oprettelse af nye lyde inden for minutter.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.