Roland KC-60 keyboard Forstærker - B-Stock

kr. 1.997 NORMAL PRIS kr. 2.481 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Kompakt, prisbillig keyboard forstærker
  • 40-Watt udgangseffekt med 10" højttaler og diskant
  • Subwoofer udgang for low-end boost
  • Legendariske KC lyd

Roland KC-60 keyboard Forstærker - B-Stock

detaljer

Dette er en B-Stock element. Bemærk venligst, at B-Stock elementer er enten ex display, ex reparation, eller der tidligere blev returneret af en anden kunde.KC-60 3-kanals blanding Keyboard forstærker bringer den berømte lydkvaliteten af Roland's KC-serien til en endnu lavere pris.


Kontakt vores Roland Specialist: 0843 155 0500 for yderligere oplysningerBemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78575

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Udviklet til de unikke behov i moderne synthesizere, digitale klaverer og keyboards, er denne 40-Watt forstærker nemt udvides via dens Subwoofer udgang til endnu mere kraftig lave ende. Det er også meget fleksibel, takket være dens 3-kanals design herunder en XLR mikrofon input, plus stereo AUX input til tilslutning af CD-afspillere.

Roland KC60 keyboard Forstærker funktioner:

Kompakt, prisbillig keyboard forstærker med legendariske KC lyd

40-Watt udgangseffekt med 10" højttaler og uafhængige diskant

Subwoofer udgang for lave ende boost (kompatibel med de fleste subwoofere)

3-kanals design inkluderer 1/4 linie og XLR mikrofon input

Stereo AUX-indgang (RCA type) til tilslutning af CD- eller MD-afspillere

Roterende kontroller til justering af kanal og hovedtelefon niveauer, plus lav og høj EQ

Stor lyd, der er let på din tegnebog

Roland's KC-serien keyboard forstærkere er kendt for deres enestående lydkvalitet. Det er fordi de er bygget til håndteret den brede række lyde lavet af dagens synthesizere, samplere og elektroniske musikinstrumenter. Den nye KC-60 tager disse principper og sætter dem i en mere overkommelig design, drevet af en 40-Watt forstærker med en 10-tommer højttaler og separat diskant. Nu kan nogen trin op til en KC amp. Du vil ikke tro, hvad du har været savnet.

Fleksibel 3-kanals Design med Subwoofer-udgang

Mens KC-60 bygger primært til keyboarder, er det også hjemme med en mikrofon og CD-afspiller. Specifikt, der er tre input-kanaler herunder en XLR Mic input og AUX-indgang, hver med sin egen justerbar volumen. Og mens 40 Watt af power lyder godt, du kan også tilføje en valgfri subwoofer fra enhver producent via KC-60's Subwoofer udgang først af sin slags på et keyboard amp!

Lavet til vejen

KC ampere er bygget for livet på vejen. Alle modeller har indbygget håndtag for lettere transport (KC-550 inkluderer også hjul) og et robust design med tunge tæpper, beskyttende kanter og en all-metal gitter.