OFFLINE Novation bas Station II bundle m / taske KRK KNS-6400 Hphones

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr. 3.659 NORMAL PRIS kr. 4.335 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Analoge Mono Synth
 • Baseret på Klassisk bas Station
 • Inkluderer Novation bas Station taske
 • KRK KNS 6400 høj kvalitet hovedtelefoner
 • Ideel til studiet eller Live arbejde

OFFLINE Novation bas Station II bundle m / taske KRK KNS-6400 Hphones

detaljer

Klassiske Novation bas Station analog Synth omarbejdet for det enogtyvende århundrede! Med to filtre, to oscillatorer plus en tredje sub oscillator, patch Gem og en fuldt analoge effektsektion. Tilføje et trin sequencer, arpeggiator, fuld størrelse tangenter og en kraftig graduering sektion og du har makings af en synth, der er bygget til bas, men i stand til meget mere. Denne pakke indeholder også en officiel Novation bas Station II blød taske og KRK 6400 hovedtelefoner.

Produkt Ref: 48997

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Novation bas Station II pakke indeholder

 • Novation bas Station II Analog Synth
 • Officielle Novation bas Station II taske
 • KRK 6400 høj kvalitet hovedtelefoner

  Klassiske Novation bas Station analog Synth omarbejdet

  Novation's bas Station II er en analog mono-synth med talent for bas, men en lyd-motor, der er alsidig nok til at sparke ud skarp leads og sprød arpeggios. Det bringer de bedste elementer af den oprindelige BassStation i et helt nyt design med re-arbejdet graduering, effekter, filtre og meget mere; ligesom BassStation, men meget, meget større.


  Signalvejen er ren analog - herunder afsnittet effects. Hardwaren er blevet lagt ud i moduler med dedikeret gryder, switche, skydere og knapper til alle større parametre. Du kan gemme og huske pletter på bas Station II - det kommer med 64 killer factory-presets, plads til 64 af dine egne lyde på hardwaren og du kan gemme endnu mere på din computer.

  Bas Station II har 25 fuld størrelse nøgler, der er hastighed følsomme med overdragelig aftertouch. Fordi det er blevet udviklet som en synth-action keyboard, affjedret hver tast individuelt, så det er let at røre og yderst lydhør over for motorens synth. Bas Station II er en fuldt klasse-kompatibel MIDI enhed med MIDI i/o-på 5 pin din porte for tilslutning til andre MIDI outboard og computeren via USB.

  Oscillatorer

  Bas Station II er bygget på tre analoge oscillatorer og en Støjgenerator. Der er to fuldt uafhængig oscillatorer plus en sub oscillator, den afgørende element i at skabe rige, analoge bas lyde. Oscillatorer et og to er switchable mellem sinus, savtakket, firkantede og variable pulse bredde, og tre Oscillator - sub osc - kan indstilles til en eller to oktaver nedenfor Oscillator én. Det kan være firkantet, sinus eller smalle pulse bredde, levere den karakteristisk fedt bas tone.


  Syre og Klassiske filtre

  Du kan vælge mellem to diskrete filtre - syre eller Classic - hver med en indbygget i overdrive for at skubbe filter toner fra tør til varm, at grimme! Filteret Klassiske bas Station kan skiftes mellem lav pass og high pass og band pass på 12 eller 24dB skråninger. Syre-filter er baseret på en diode stigen filter design, som giver en karakteristisk 303-agtig lyd, der er designet til at squelch!

  To effekter

  Bas Station II har to effekter (ikke herunder filter overdrive). Analoge forvrængning drev kredsløb komponenter til at tilføje nye frekvenser til lyden. Bas Station II forvrængning funktion kan tilføje blide varme, beskidte granulering og alt i mellem. Den anden virkning er Osc Filter Mod, som skaber en karakteristisk FM-type lyd ved hjælp af Oscillator to for at modulerer filterfrekvensens. Det er meget godt på sprøde, lyd-bioklip effekter der væsentligt opfede op bas og føre patches.

  Graduering

  Der er to kuvert generatorer, og to lav frekvens oscillatorer (LFOs). Den første konvolut er en ADSR forstærker kuvert og andet er en mod kuvert , der kan bruges til at modulere filterfrekvensen, oscillator pitch og osc pulse bredde. En LFO er dedikeret til at pitche graduering, hvorimod LFO to brugt til at modulere osc pulse bredde og filter frekvens. Selv om det ligner, at der er fire LFO bølgeformer, kan LFO dræbte funktion brugt frit at forme LFOs til glattere bølge-figurer.

  Arpeggiator og Step Sequencer

  Bas Station II Arpeggiator og Step Sequencer er killer præstation og produktionsværktøjer. Arp kan rettes til at køre gennem 32 forskellige rytmiske mønstre i forskellige retninger med en omstillelig oktav rækkevidde. Du kan også deltage af Step Sequencer. Op til fire sekvenser kan være spillede i - med legato og hviler- og spillede tilbage ved hjælp af en af de 32 rytmiske mønstre. Samt at få ideer hurtigt og programmering præstation sekvenser, er dette en genial måde hen til forpremiere patches, mens du redigerer dem.

  Funktioner / specifikationer

  • Analog synth: helt ny version af det Klassiske BassStation
  • To særskilte analoge filtre: en splinterny syre filter slutter sig til den Klassiske originale BassStation filter
  • Bas Station II skibe med 64 fabrik patches og yderligere 64 bruger slots. Patch dump sætter dig i stand til arkiv og swap lyde
  • Mønster-baseret Step Sequencer og Arpeggiator
  • Analog synth layout inkluderer dedikeret styringer til alle større parametre
  • To oscillatorer plus en ekstra Sub Oscillator
  • Analog effekter sektion: bas Station II inkluderer fuldt analoge forvrængning og filter-graduering effekter og en separat filter overdrive for at tilføje en aggressiv, sprød lyd-kvalitet
  • Fleksibel graduering indeholder 2 kuverter og 2 LFOs
  • MIDI i/o- og USB-tilslutning
  • Spillere 'synth-action' keyboard med aftertouch

 • Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.