Mono M80 nøglen 61 keyboard kassert, sort - B-Stock

kr. 1.267 NORMAL PRIS kr. 1.354 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Sort M80 keyboard kassert
  • Utrolig let endnu stive
  • Hurtig Access og tværgående åbning
  • Vand resistent
  • Dobbelt stål lynlåse

Mono M80 nøglen 61 keyboard kassert, sort - B-Stock

detaljer
Mono M80 nøglen 61 keyboard kasser er designet til at være utrolig lys endnu stive for 61 centrale controllere. Dobbelt hængsel design muliggør hurtig adgang og traditionelle vandrette åbning. Dette keyboard har en robust konstruktion med en vandfast Sharkskin yderstof.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80934

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne M80 keyboard kassert har Hej-density skum kofangere, som aflede vertikale virkninger til den ydre del og omkring sagen. Den forstærkede yderstof absorberer og afleder hårde konsekvenser. Denne taske inkluderer opbevaringsrum, så dit grej er altid pænt og ryddeligt samt en ekstern lomme til kabler og en mesh lomme til mindre genstande. Dette M80 keyboard kasser er indbygget til sidste med sin dobbelte stål lynlåse og high-test materiale med extreme slidstyrke. Dette etui har også en hårdt iført justerbar skulderrem for selv vægtfordeling.

Denne taske er designet til at passe de fleste 49 og 61-nøglen keyboard controllere herunder Nord Electro 3 61, M-Audio aksiom 61, Korg X50 61, Akai MPK61 og Roland JUNO-Di 61.

Dimensioner

  • Max længde: 40''
  • Bredde: 14''
  • Max dybde: 3''