Minster Akustisk Flygel, Højglans Sort

 • Video 1

Dette produkt kan i øjeblikket ikke leveres til dit land

 • Høj Polerede Metal Dele
 • Hammer Action
 • Moderne Design
 • Smukke og Forskelligartede Toner

Minster Akustisk Flygel, Højglans Sort

Detaljer

Minster Flyglet byder på en smuk tone og et fantastisk udseende, som gør det velegnet til koncerter og øvelse. Hammer Action er afbalanceret og nøjagtig hvilket er egnet for de mest avancerede pianister. Høj kvalitets strenge skabe en forskelligartet tone, der er varm og delikat. Elegant sort højglans-finish ser godt ud i ethvert hjem og på scenen.

Produkt Ref: 71955

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Perfekt afbalanceret For bedste tonale resultater

Dette Minster Flygel tilbyder fremragende vægt, følelse og lyd, og inkluderer japansk uld felt hamre, der har en blød kerne svøbt omkring de vigtigste hammer. Kombinere dette med tyske Roslau strenge, er lyden ren og fuld af karakter. Stor omhu er blevet taget i udvælgelsen af tyske avnbøg tone træsorter, som gør den resonant lyd i hele klaver uniformerede og fokuseret. De 142cm lang giver ramme en fed og farverig tone til musikken, samt en fantastisk projektion.

Perfekt vejede nøglen Bed

En grundlæggende del af klaver fremstilling er at sikre, at den centrale seng perfekt afbalanceret for de mest forskelligartede mulige præstation. Den centrale bed på dette klaver er sublime, giver mulighed for tilstrækkelig vægt til at tillade stor tone og præcision på rolig diskenheder, og en lys nok touch at give ultimative smidighed i komplicerede passager af musik og triller. Erfarne teknikere og omhyggelige design betyder, at tangenterne pivot på præcis det rigtige tidspunkt at modvirke for vægten af hamre, uden hensyntagen til uoverensstemmelser i føler mellem sorte og hvide tangenter.

Elegante og moderne organ

Minster flygel er smagfuldt designet med en moderne twist på en klassisk design. Et sæt af komplekse buet kombineret med slanke og lige kanter gør denne moderne klaver skiller sig ud. full size låg kan foldes og har to højdejusteringer, giver fire forskellige klange. Når låget er åbent, er en pop up musikholderen tilgængelige, som tillader dig at justere dybden. En blød tæt låg pedal enhed og tankevækkende branding fuldføre denne imponerende leder instrument.

Funktioner og specifikationer

 • : Taster 88 - 7 1/4 oktaver
 • Tastatur Type: Opgraderede Hammer Action
 • Tastatur materiale: Tyske avnbøg
 • Klaver låg: Ja
 • Streng: Tysk, Roslau
 • Hammer: Japansk uld Felt
 • Klangbund: Østrigske Gran
 • Plade: Japansk støbt jern

Klaver Tuning

Alle klaverer er leveret fra Gear4music har været tunet og forberedt før levering. Det anbefales, at du har din nye klaver tunet 4-6 uger efter levering til den definitive placering. Et nyt klaver kræver tuning på grund af ændringer i temperatur og luftfugtighed på omgivelserne, som kan forårsage udvidelse eller sammentrækning af komponenter og ændre spændingen i strengene.

Levering og Installation

For dette produkt tilbyder Gear4music en service, der inkluderer stueetagen levering, installation og opsætning. Installatører vil også tage væk emballage til din bekvemmelighed.

Ved bestilling dette instrument, vil du blive kontaktet for at arrangere et egnet tidspunkt for levering og detaljerede logistik. Bemærk, at leveringstiden for levering kan tage op til 15 arbejdsdage baseret på placering og tilgængelighed. For yderligere information, venligst email eller ring Gear4music team.

En moderne klassisk design

Minster er en premium mærke fra Gear4music. Samler komponenter af høj kvalitet og banebrydende design, Minster akustiske klaverer har været udviklet til pianist søger for at tage deres præstation til det næste niveau. Minster sortiment inkluderer akustiske opretstående klaverer, som full size flygler.

Er fremstillet ved hjælp af kun de fineste materialer, lige fra specielt fremskaffede tyske tonetræsorter til premium hamre og strygere. Med top kvalitetsdesign til at give de bedste tonale og akustiske egenskaber, Minster klaverer gå langt ud over hvad der forventes af disse instrumenter til denne prispunkt. Afsluttet med et moderne kabinet og en høj kvalitet finish, Minster akustiske klaverer er indstillet til at etablere sig som den kræsne pianist valg, uanset hvilken stil, de spiller.