Deluxe klaver skammel fra Gear4music - næsten ny

kr. 426 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Deluxe klaver skammel fra Gear4music
  • Sort Finish matcher de fleste mørke klaverer
  • Indstilles i højden
  • Komfortable endnu slidstærkt

Deluxe klaver skammel fra Gear4music - næsten ny

detaljer

Denne høje kvalitet, traditionelle klaver bænk er højdejusterbart, så du kan finde præcis den rigtige position til at støtte din spille kropsholdning med oprejst, grand eller digital klaver eller keyboard.

Produkt Ref: 50941

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Medfølgende flad pakket, denne Gear4music klaver bænk er let samles inden for et par minutter. En robust, robust Taburet med en attraktiv sort finish, det er specielt velegnet til brug med mørk Rosewood, poleret ibenholt eller sort satin klaverer. Alternativt, dette er også tilgængelig som en Rosewood klaver stol.

Justerbar højde giver dig mulighed for at finde den mest komfortable position i dit eget spil og kan være særligt nyttigt for mindre eller flere brugere.

Læder effekt top er fast, præcis, hvad du behøver for at spille klaver med den korrekte teknik, men alligevel komfortable. Gear4music deluxe klaver stolen er holdbare, godt lavet endnu billig i forhold til de fleste andre på markedet. Det er et godt valg for alle på udkig efter en praktisk, bruger venlige og attraktive klaver stol.

Dette klaver bænk er også fås i en model med en ekstra bagage opbevaringsrum - Deluxe klaver Taburet med opbevaring.

Funktioner & specifikationer

  • Svforstærker tykkelse: 2 cm
  • Overflade materiale: Læder
  • Finish: Sort
  • Justerbar højde: 18,5"- 21"

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.

 

Bemærk venligst, at dette element blev returneret uønsket af en kunde. Den originale kasse er scuffed og alle tætninger er brudt. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.