DISC Roland KS-1 X X-afstivet keyboard stativ

kr. 356 NORMAL PRIS kr. 415 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Meget holdbar stålkonstruktion
  • Bevægelige gummi ærmer For ekstra stabilitet
  • Tunge firkantede stål slanger
  • Single-X rammekonstruktion
  • Let højdejustering og låsning kobling

DISC Roland KS-1 X X-afstivet keyboard stativ

Detaljer
Roland KS-1 X X-Braced keyboard Stand er en slidstærk og robust stand designet til at rumme en række transportable keyboarder. Standeren er udstyret med en robust metal konstruktion med en single-X-designet for maksimal stabilitet. X-brace struktur er udstyret med et fjederbelastet niveau med en låsning kobling, så du kan justere højden med lethed. Gummi ærmer funktioner på benene og toppen af stativet leveres ekstra stabilitet, at holde dit instrument på plads, mens du spiller. Med sin tunge firkantede stål rør og robust design er Roland KS-1 X ideel til enhver keyboardspiller, hvorvidt derhjemme eller på farten.

Produkt Ref: 76524

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Single-X Frame Design

Rolan KS-1 X holdbare single-x struktur giver maksimal stabilitet ved at sprede vægten jævnt over hele strukturen og sikre dit instrument på plads. Design har været en hjørnesten i udformningen af keyboardet stativ for år, kendt for sin stabilitet og økonomisk overkommelige design. Bevægelige gummi ærmer placeret på toppen og bunden af stativet sikre keyboardet forbliver på plads mens i brug samt holde stå stabilt på ujævne overflader.

Højderegulerbart

Udover at være robust, er Roland KS-1 X også højniveau justerbar takket være dens fjederbelastet håndtag og låse kobling. Dette tillader dig at justere højden på din stand på flue med lethed, uden at nulstille standeren. Standen er designet til at rumme et stort udvalg af keyboardet i forskellige stil for ekstra alsidighed. Med dens holdbare, stål konstruktion og yderst holdbart er design, Roland KS-1 X ideel til enhver keyboardspilleren har brug for en pålidelig og overkommelig stand.

Funktioner

  • Heavy-Duty firkantet stål slanger
  • Nem højdejustering med fjederbelastet håndtag og låse kobling
  • Bevægelige gummi ærmer for instrumentet støtte og stativ stabilitet