DISC Moog Etherwave Theremin bygge det selv Kit

kr. 3.145 NORMAL PRIS kr. 3.420 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bygge det selv Theremin Kit!
  • Nogle ledninger punkter kræver lodning
  • Strømforsyning inkluderet
  • Plus DVD Tutorials
  • Mikrofonstativ ikke inkluderet

Denne beskrivelse er oversat fra engelsk - Se den originale version her

DISC Moog Etherwave Theremin bygge det selv Kit

Detaljer

En bygge det selv sæt til en Klassisk Moog Theremin! En af de ældste elektroniske instrumenter, berømt brugt for gamle sci-fi virkninger Theremin er masser af sjov og endnu mere, når du har bygget det dig selv!Produkt Ref: 34383

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Oprindeligt opfundet af Leon Theremin i 1920erne, er Theremin et af de ældste elektroniske instrumenter rundt. Moog Theremin har en fem oktav pitch vifte med pålidelige afstanden mellem noter for avancerede spilbarhed. Flytte dine hænder i rummet mellem antenner vil styre pitch og volumen af lydene produceret. Moog Etherwave Theremin kan skabe interessante og unikke toner på alle pitch i sortimentet fem oktav.

Dette sæt er rigtig sjovt og en god måde at få en billig Theremin. Sættet indeholder en ufærdige træ kabinet, ideel til tilpasning, en præ-bygget printpladen og alt andet du har brug for at bygge Theremin. Når bygget, er Theremin udstyret med en adapter til montering på alle standard mikrofon stativ (sælges separat).

Alle Moog Etherwaves skib med en DVD, der indeholder to video tutorials, Clara Rockmore: den største Theremin Virtuosa og Mastering Theremin, indeholder Lydia Kavina.

At opdage mere om hvad er involveret i opbygningen af Moog Etherwave Theremin Kit venligst download vejledningshåndbog nedenfor.

Lyde

For at høre hvad Moog Etherwave Theremin tag lyder som et Lyt til følgende MP3 prøver.

Anmeldelser

"På grund af dens håndfri-interface (din krops interferens med sit elektromagnetiske felt styrer lyden), theremin er berømt for sin nyhed og dens betydning i 1900-tallets musik. Når jeg begyndte at bygge dette sæt, jeg havde lidt lodning erfaring, men de enkle instruktioner lavet for en god introduktion til en verden af kredsløb. Træ-kabinettet har brug for en kort slibning og lak eller maling og for det meste konstrueret kredsløb kun kræver lodning de komponenter, der bestemmer tonen og bølgeformer. Bonus: sæt leveres med en hysterisk morsom performance DVD af Clara Rockmore, en af de første theremin spillere, og en dyster demonstration af hendes barnebarn. "

Mærke: Den ultimative Kit Guide hjemmeside

Funktioner og specifikationer

  • Etherwave Theremin Kit
  • Strømforsyning
  • 2 DVD Tutorials

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.