DISC Kurzweil PC3 LE7 Koncert Controller Keyboard

kr. 6.661 NORMAL PRIS kr. 12.483 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Kurzweil PC3 LE7 Performance Controller keyboard
 • 200 Nye programmer udviklet specielt
 • Fantastiske lydkvalitet & Performance Control
 • Tilpasse din egen lyd parametre.

DISC Kurzweil PC3 LE7 Koncert Controller Keyboard

detaljer

Den bedste lyde, de bedste funktioner, den højre pris - første ting første - fantastisk lyde, pålidelig præstation, musikalsk expressiveness, brugervenlighed; disse er de ting, vi mener er afgørende for designet af en overkommelig keyboard instrument. Kurzweil's PC3LE7 kombinerer den fantastiske lydkvalitet og præstation kontrol funktioner i vores enorm succes PC3 med en ny strømlinet, intelligent brugerlydkort, giver en interaktiv oplevelse, der er bundet til inspirere kreativitet.

Produkt Ref: 19318

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det er lyden:

Under hood funktioner PC3LE den samme banebrydende chip teknologi, som har gjort den PC3 de mest talte om keyboard i de seneste år. Alle de PC3 lyde er inkluderet - berømte Kurzweil flygel, vintage elektriske klaverer, Clavinets og Mellotrons, blændende Orkestral og strenge samlinger, fantastisk VA virtuelle analoge synths, KB3 organer, realistisk basser, trommer, guitar, perkussion og horn, generel MIDI, plus næsten 200 nye programmer udviklet specifikt til LE; over 1050 programmer i alle. Vi har forbedret metoden til at navigere gennem sådanne en massiv lyd sæt; programmer i LE kan ses og valgt med et nyt sæt af kategori knapper. "Vælg fører" og du vil se en liste over alle synth fører i maskinen, grupperet sammen. Samme gælder for de andre 20 kategorier, alt fra Synth bas til køller til guitar.

Disse programmer drage fordel af V.A.S.T. syntese motor ved hjælp af uberørt prøver parret med detaljerede programmering for bogstaveligt talt hundredvis af synth og effekter parametre. Uanset om det er harpiks af en buet streng instrument, den resonant oversvingninger af et klaver Fortepedalen, eller dunk og squeaks af et elektromekaniske keyboard, har vi gjort vores hjemmearbejde og forudsat et niveau af detaljer og realisme, der kan kun findes i en Kurzweil. Hvilket betyder, at du kan fokusere på vigtige virksomhed gør musik.

PC3LE7 er udstyret med over 700 indbyggede effekter kæder fra at vælge mellem, alle med realtid controllere allerede tildelt til relevante parametre. Med verdensklasse reverbs, henfald i fuldstændig stilhed, varm, Klassisk lydende phasers, flangers og Chorus og brænding, mættet forvridninger, får du alt hvad du behøver at gøre din musik lyde som et poleret, færdige produkt fra begyndelsen. Den PC3LE7 arkitektur leverer op til 10 indsætte effekter, som kan distribueres blandt 10 kanaler, med tilgængelige ekstra effekter samt.

Interaktiv:

I PC3 indført Kurzweil funktionen "INFO", en blød knap-pressen, tillader brugeren at se hvilke controllere er blevet tildelt til parametre, inden for et program. For LE, har vi taget dette til det næste niveau med en interaktiv brugerlydkort, der kommunikerer direkte med dig, når du flytter en real-time controller. Slå en drejeknap, ramte en knap eller flytte et hjul og den LE monitorsn vil vise controlleren, dens realtid værdi og parameteren bliver berørt. Et eksempel ville flytte modwheel på et orgel program - du vil se følgende: "Modwheel 79 forvrængning Drive". Dette system nedbryder aldrig - du kan ændre virkning kæder frit og alle af denne info forbliver intakte, opdateret for at afspejle den nye kæde, du har valgt. Også denne info overføres problemfrit til installationstilstand - du kan se uanset controllere er blevet tildelt til programmer, der brugt i en zone af en installation.

Tilpasse din lyd:

Foretrækker at bruge din tid på at spille over lyd-programmering? Tænk på LE som den forudindstilling-player version af den oprindelige PC3. Alle lyden, ikke dybt programmering nødvendige.

På samme tid ønskede Kurzweil at give brugere den hurtigste og enkleste mulige måde at justere den PC3LE lyde der passer til individuelle smag og behov. I enhver given program eller effekter kæde, har Vælg relevante parametre pre-assigned realtid controllere for nem adgang. Flytte en domænecontroller og ramt knappen Gem - ingen menuer, ingen sider med endeløse parametre- og du få én touch lyd tilpasning.

Kurzweil forstår også, at fleksibilitet er vigtig, når det drejer sig om tilpasning af dine lyd. Don't want kontrolelement til gruppefilter hyppighed på en knob? Foretrækker at have det tildeles modwheel? Intet problem. Siden parametre tillader dig at tildele igen enhver controller til alle tilgængelige * parameter. Du kan gemme din Custom lyde til brugeren banken, med over 1000 ID pladser.

* tilgængelige parametre er forudbestemt og varierer pr. program

Forskellige trommeslager:

Med PC3LE7, Kurzweil introducerer et nyt sæt dynamisk fysiske controllere - 8 baggrundsbelyste, velocity-følsomme tromme pads, der kan bruges til at introducere lyde, sekvenser, akkorder og arpeggiations. Hvert program i maskinen har et trommesæt, tildeles pads, så du altid har adgang til en rytme spor når du har brug for den. Som en bonus, vi har medtaget et sæt af over 100 nye tromme programmer, med akustisk pensel sæts, slammin' rock sæts og en række stærkt sted techno/elektronisk sæts, foruden de 24 eksisterende samlesæt fra PC3. Ligesom vi sætte en stor indsats i at sikre, at vores keyboard handling føles lige højre, tromme pads blev gennemført med præcision og omhu, med allerstørste vægt på, hvordan de føler sig når spillet. Dette er jo et musikinstrument og ikke bare et stykke teknologi.

Alt andet du ville forvente...

Komplimentere les nye funktioner er et par gamle velkendte Kurzweil favoritter; Setup tilstand, hurtig adgang-tilstand og sang tilstand, alle taget direkte fra PC3.

Installationstilstand aktiverer LE til at handle som en kraftig MIDI controller samt at give 16 samtidige, uafhængige, fuldt programmerbare arpeggiators, fabrik og bruger-programmerbar mønstre. Oven i købet kan hver installation have op til 16 samtidige Riffs - sekvenser, der kan udløses af knapper, tromme pads eller noter på keyboard. Mens installationsprogrammet tilstand, med op til 16 zoner med sit eget program, er stadig så stærk som nogensinde, har vi tilføjet en Split/lag knap til at gøre oprettelsen af enkle opsætninger, hurtig og nem.

Hurtig adgang-tilstand kan du oprette Custom banker af 10 lyde, der kan opnås ved en enkelt knap-tryk. Og sang tilstand leverer en full-featured 16 spor sequencer med alle de powerfulde redigering funktioner, som du vil finde filen i en høje ende workstation - Event redigering, swing, controller skalering, input quantize, input filter, og jagter kontrolelementer. Bruger hukommelse giver over 1000 ID slots hver for din egen QA banker, opsætninger og sange.

Tilslutningsmuligheder:

Gemme, lastning og opdaterer Operativsystemet er alle gjort nemt på LE med optagelse af både USB Host og enhed porte. Du kan gemme dine brugerprogrammer, opsætninger og sange til en USB-tommelfinger-drev eller direkte til en computer. OS opdateringer kan indlæses fra en tommelfinger-drev eller direkte fra din computer, og naturligvis LE sender og modtager MIDI via USB. Standard MIDI jacks er også medtaget til I, ud og Thru. Til audio, PC3LE7 funktioner high-quality, hum-annullere, stereo afbalanceret analog output, med 24-bit DACs samt en 24-bit stereo digital S/PDIF-output ved 48 K.

Funktioner/specifikationer:

 • PC3 Series-teknologi: Over 1000 PC3-powered lyde til at vælge fra. (Hent listen Forudindstillet her)
 • MIDI Controller: 16 bruger-konfigurerbare zoner med 41 brugerdefinerbare MIDI-controllere pr. zone!
 • KDFX:

  -10 indsætte effekter

  -2 ekstra sender

De bedste effekter i virksomheden

 • Tromme Pad udløsere: Udløser noter, akkorder, RIFFs og arpeggiations med 8 baggrundsbelyste, velocity-følsomme tromme pads.
 • K.urzweil V.irtual A.nalog: De VA-1 Virtual Analog Synthesizer, syntese motoren indbygget ret i stien V.A.S.T. signal.
 • KB3 Tonewheel emulering: 9 drejeknapper giver realtid trækstang kontrol over Klassiske B-3, Vox og Farfisa combo organer.
 • Verden klasse streng sektion: Ledstrukturer bugne, hver nuance optaget, med prøver af fuld og divisi sektioner.
 • Let Audition: Bare ramt frontpanelet "spille" knappen og få en hurtig musikalske forhåndsvisning af det aktuelle program.
 • RIFFs: Udløse MIDI sætninger, beats eller endog fuld flere spor sange via enhver indbyggede fysiske-controller.
 • Nemme opdateringer: Nemme O/S opdateringer, installeret via direkte-USB-forbindelse til en computer og/eller USB-tommelfinger-drev

Yderligere specifikationer:

 • Keyboard: Fatar TP-8; 76-note semi-weighted handling med velocity og aftertouch følsomme nøgler

 • Skærm: 240 x 64 baggrundsbelyst LCD med dedikeret bagpanel kontrast kontrol

 • Polyfoni: 64 Voice Polyphony, dynamisk tildelt, lyn hurtig præstation

 • Multitimbral: 16 dele (én pr. MIDI-kanal)

 • Arkitektur: PC3 lyd motor, komplet med Kantudjævnet VA oscillatorer og KB3 tilstand. Vælg synth og effekter parametre * kan være adgang til og justeret via den PC3LE frontpanel drejeknapper og knapper - brugerindstillinger kan være optagede og gemt med tryk på en enkelt knap. Understøtter indlæsning PC3 programmer (* tilgængelige parametre er forudbestemt og varierer pr. program)

 • Factory forudindstillinger: PC3 lyd sæt, herunder Base ROM, Orkestral, Klassiske nøgler, streng afdeling, generel MIDI sæt og over 70 KB3 programmer med over 1000 programmer i alt

 • Fabrikken MIDI opsætninger: 256 fabrikken programmeret MIDI opsætninger. Op til 2560 programmerbare MIDI brugeropsætninger, hver med 16 uafhængige zoner, effekter, triggerable mønster-baseret "Riffs" og arpeggiator indstillinger. Snesevis af bruger-redigerbare mønstre for både tonehøjde og velocity

 • Generelle MIDI: Standard

 • Bruger huko

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.