Casio Celviano AP-650 Digitalklaver med bænk og hovedtelefoner

kr. 8.646 NORMAL PRIS kr. 11.887 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer hovedtelefoner og klaver Taburet med opbevaring.
 • Autentiske klaver føler med stort udvalg af toner og funktioner.
 • Morphing luft prøvetagning teknologi for autentisk Piano lyd.
 • 250 forskellige toner og 180 Ensemble akkompagnement rytmer.
 • Springless centrale mekanisme for autentiske handling

Casio Celviano AP-650 Digitalklaver med bænk og hovedtelefoner

detaljer
Casio Celviano AP-650 digitalklaver har en hidtil uset naturlig gengivelse af akustisk klaver lyde og realistisk flygel føler karakteristiske af Celviano serien. Også inkluderet er en klaver Taburet med opbevaringsrum og vores HP-170 hovedtelefoner, så du får alt hvad du behøver for at komme i gang.

Produkt Ref: 66408

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Skaleret Hammer Action keyboard

Når du spiller AP-650, føles det som om du spiller en akustisk klaver. Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboardet reagerer på røre ved spillere med tre sensorer, der registrerer et tryk på tangenterne sekventielt. De simulerede ebony og elfenben nøgler tilbyder en luxurius tekstur og glat strejf af et flygel keyboard. De minut crimp af den overfladekvalitet betyder, at tangenterne har en perfekt fingerspids passe, selv når du spiller for udvidet længder af tid.

Multi-dimensionelle Morphing luftteknologi

Ud over at føle sig som et akustisk klaver, AP-650 lyder som en også. Alle 88 tangentr indarbejde en stereo resonans simulator, og er i stand til at give bemærkelsesværdigt realistiske lyde taget fra udvidet bølgeform data prøvetagning, lagret på AP-650 installeret hukommelse. De rige, resonerende toner, der er produceret af AP-650 er grund til at Casio's flerdimensionel Morphing luft lyd kilde. Forbedringerne, der Casio har lavet til minde om Celviano serie betyder at det kan producere de naturlige toner, du ville kun forvente fra et akustisk klaver, begyndende med den oprindelige lyd og fører til en smuk forlængelse indtil lyden til sidst forsvinder.

Pakket med flere funktioner som Standard

Dæmper resonans opnår en dybere og mere naturligt smuk resonans end en pedal, de subtile ændringer i efterklang forekomme som reaktion på delikat presset af selv delvis pedal drift

Funktionerne Nøglen ud og Låg Simulator på AP-650 bidrage til dens overbevisende akustiske piano lyd. Det nye keyboard system gengiver de nuancer, der opstår fra den hastighed, hvormed du slipper hver tast, skaber endnu mere autentisk efterklang. Mængden og kvaliteten af lyden ændringen når låget på et flygel er hævet eller sænket. Låget simulator kan du vælge den grad som låg er åben eller lukket, giver dig endnu flere muligheder for forskellige lyde.

Ud over disse utrolige funktioner specielt udviklet af Casio, AP-650 digital klaver har et stort udvalg af alsidige funktioner som standard. Den lektie funktion, Duet tilstand, og musikbibliotek gør AP-650 et digitalklaver, der er egnet til både begyndere og mere praktiseres pianister.

HP-170 Stereo hovedtelefoner

HP-170 stereohovedtelefoner fra Gear4music kan bruges til et stort udvalg af audio-applikationer, herunder instrument spille, studio og levende arbejde eller som allround hovedtelefoner. De kommer med en minijack tilslutning og en 1/4" jack adapter til at tillade forbindelse til et stort udvalg af udstyr.

Casio Celviano AP-650 specifikationer

 • Tastatur: 88-tangent, Tri-sensor skaleret Hammer Action keyboard II, simuleret ebony og elfenben nøgler
 • Touch svar: 3 følsomhed niveauer Off
 • Lyd kilde: Multi-dimensionelle Morphing luft
 • Maksimale polyfoni: 256
 • Toner: 250 indbygget toner - 14 flygel toner, 17 elektrisk klaver toner, 14 orgel toner, 16 strygere toner, 47 forskellige toner, 128 GM toner, 14 tromme sæt
 • Indbygget sange: 60 (musikbibliotek) + 6 (demo sange)
 • Pedaler: 3 pedaler (spjæld, blød, sostenuto), spjæld = homogen drift
 • Skærm: Fuld-dot LCD-skærm med baggrundslys
 • Dimensioner (W x D x H): 1,377 x 427 x 911 mm (undtagen Nodestativ, og andre fremskrivninger)
 • Vægt: 50,2 kg
 • Organ farve/Finish: Sort træ tone finish
 • Medfølgende tilbehør: AC adapter (AD-E24500LW), score bog, Nodestativ, hovedtelefon krog

Klaver Taburet med opbevaring specifikationer

 • Højde: 480 mm
 • Bredde: 550 mm
 • Dybde: 325 mm
 • Model: Fast højde
 • Finish: Sort
 • Rum: Ja

Indstillinger for levering

Standard kurer levering

Når du føjer produktet til din indkøbskurv, vil du blive forsynet med vores standard courier Leveringsindstillingen. Dette vil levere klaver til stueetagen af dit hus eller en bygning. Bemærk, at hvis der ikke er en stueetagen entré ikke kan vi kunne levere der. Du kan også skal hjælpe levering driver, som dette produkt kommer pakket i store kasser.

Denne indstilling kan ikke være egnet, hvis du ikke er i stand til at hjælpe føreren om nødvendigt, eller hvis du har brug for klaver levere ovenpå. Kan du overveje, om dette er den mest hensigtsmæssige leveringsservice for dig, som andre indstillinger for levering er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

2 mand leveringsservice

Hvis du vælger denne indstilling, vil to levering personale leverer boksene klaver til enhver stueetagen rum i dit valg, lilletrommere end blot din hoveddør. Bemærk venligst at denne service vil tage et par dage længere end de standard kurertjeneste og kurer selskab vil ringe til dig for at arrangere en bekvem leveringsdato, efter du har afgivet ordren.

Hvis du foretrækker en levering og installation service bedes du kontakte team vores salgs på 0843 515 0600, som vil være glad for at oprette et tilbud for dig.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.