iZotope legering 2 væsentlige blande værktøjer

 • Video 1
kr. 1.150 NORMAL PRIS kr. 1.354 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Få seks stærke værktøjer i ét integreret Plug-In
 • opnå enestående lydkvalitet
 • Høre resultater straks
 • Visualisere din blanding beslutninger

iZotope legering 2 væsentlige blande værktøjer

detaljer

iZotope legering 2 er langt mere end blot en traditionel channel strip, legering 2 er en moderne twist på Klassiske blanding. Det giver dig futuristisk værktøjer, hurtige resultater og de fleste vigtigere, fantastisk lyd. Bringe karakter og liv til hvert element i dit mix med legering 2.Produkt Ref: 38652

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Grundlæggende er blevet re-forestillet med fremadtænkende funktioner og tidsbesparende fleksibilitet. Innovative lyd sculpting værktøjer er moden med potentiale til at levere din karakteristiske lyd. Og bedste af alle, legering 2 giver dig mulighed at fokusere på at blande uden distraktion, pænt emballage de blande essentials i en selvstændig og fuldstændig konfigurerbar plug-in der giver alt hvad du behøver ved fingerspidserne.

 • Få seks stærke værktøjer i ét integreret plug-in: Equalizer, Dynamics, Exciter, De-Esser, forbigående fræser og Limiter.
 • Opnå enestående lydkvalitet, balancering vintage emulering med digital præcision.
 • Høre resultater straks med nul latency præstation, uanset om du registrerer i realtid eller midt i en mix-session.
 • Visualisere din blanding beslutninger med rige måleren viser at guide måde.
 • Starte hurtigt, så gå dybt med mere end 250 presets og en tweaker paradis af avancerede kontrol.

Equalizer

Uanset om du er tæmme uønskede frekvenser eller fremhæve dine favoritter, kombinerer Legerings powerfulde 8-bånds EQ ekstraordinære sonic kvalitet med præcis kontrol. Vælge fra et stort udvalg af Klassiske og kirurgisk filtertyper at forme din lyd, og derefter forfine dine indstillinger nemt i en rummelig og intuitiv brugerflade. Og for ekstra vejledning, Legerings store spektrum overlay giver den bedste visuel feedback af enhver EQ tilgængelige.

Forbigående Shaper

Fremhæv angrebet af elementet mix eller blande det tilbage ind i blandingen med Legerings enkle men mægtige forbigående Shaper. Perfekt til upping den smadre faktor på trommer og andre percussive lyde, den forbigående Shaper kan også finjustere karakter af hamret eller plukkede instrumenter. Uovertruffen fleksibilitet på mere komplekse materiale, ligesom tromme loops og busser, aktiverer Multiband mode: du kan derefter uafhængigt forme mix elementer, at sameksistere inden for en bredere frekvensområde.

Exciter

Bringe glans, varme og stykket til dit mix med Legerings fuldt redesignet harmoniske Exciter. Lige så klar til at gå fed eller subtile, kan moderniseret Exciter tilføje harmoniske smag til et stort udvalg af materiale, herunder vokal, strygere, guitarer, trommer og meget mere. Efterligne den subtile varme tube preamps, den aggressive grus af tape, skrig af en forvrængning, og overalt i mellem.

Dynamics

Uanset om du er udglatte vokal og bas eller smække din tromme bus hårdt, Dynamics modul hjælper balance dit mix, kombinerer de bedste egenskaber af analoge og digitale kompressorer. For at gøre tingene dobbelt så nice, indeholder legering to uafhængige Dynamics moduler, kreative brugt overalt i dit signal kæde. Med avanceret sidechaining, multiband behandling og parallel konfiguration valgmuligheder er modulet Dynamics sikker på at være blandt de mest alsidige blande værktøjer i din arsenal.

De-Esser

Squash de irriterende "S" lyde og andre barske hvislende fælles vokal og instrumenter. Legerings De-Esser lader du nul i på hvislende frekvenser med en enkel at bruge spectrum analyzer. Det er perfekt til gennemsigtigt reining i vokal, bækkener og andre højfrekvente problem steder.

Limiter

Gøre dit mix, lyder så fuldstændige oplysninger som muligt med Legerings Limiter modul. Opererer som en nul latency loudness maximizer, øger Limiteren lydstyrken på dine spor og busser mens kontrollerende peak niveauer, at sikre at din lyd ikke klip eller fordreje når sporing eller blanding. Hvis du foretrækker det, bruge det i stedet til at holde låg på dine baner med som simple og effektive brickwall limiter.

Forudindstillinger

Legering 2 kommer med over 250 presets, alle designet til at passe til et stort udvalg af blande opgaver og hver en lige så værdifulde som udgangspunkt eller et slutpunkt. Inspirere dine mix ved at eksperimentere med mange, tilpasser dine favoritter for at definere din gå til lyd, eller oprette din helt egen ved at arbejde fra bunden. Legering 2 introducerer også et nyt modul forudindstillede system, så du kan selektivt mix og match indstillinger på tværs af alle Legerings moduler.

Systemkrav

Operating systemkrav:

 • Windows XP (32-bit), Vista (64-bit), 7 (32- og 64-bit)
 • Mac OS X 10.5.8 eller nyere (kun Intel-baserede Macs)

Plug-in-formater:

 • Pro Tools 7,4-11 (RTAS/AudioSuite, 64-bit AAX), VST, VST3, Audio Unit, DirectX

Plug-in vært kompatibilitet:

 • Pro Tools, Cubase, Nuendo, WaveLab, GarageBand, logik, Audition, SONAR, syre, Vegas, Sound Forge, Peak, Ableton Live og mange flere

Bemærk: Kompatibel med både 32-bit og 64-bit værter