iZotope Neutron avanceret mixerpult

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
 • Video 6
 • Video 7
kr. 1.744 NORMAL PRIS kr. 2.409 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Neutron Plug-in med 5 indbyggede Mix moduler & Limiter
 • Track assistent & maskering Meter
 • 250 + professionelt designede Presets
 • Individuelle Plug-Ins for hver enkelt virkning
 • Surround understøtter op til 7.1

iZotope Neutron avanceret mixerpult

detaljer
iZotope Neutron avanceret mixerpult kombinerer fem unikke lyd processorer med den nyeste intuitive måling og analyse kontrol. Neutron kan lytte til din lyd og identificere instrumenterne spiller mens tilbyder avancerede Custom forudindstillinger for EQ, compression, mætning typer og enkelt vs multiband modes (herunder delefilter point). Denne automatiske analyse sparer tid og giver de højeste kvalitetsresultater med en minimal indsats, perfekt til at lade dig fokusere på hvad er vigtigst. Revolutionerende nye maskering Meter giver mulighed for visuel identifikation af frekvens kollisioner således at du kan justere dine spor i overensstemmelse hermed for at give dem tilstrækkelig plads, så de passer bedre i din blanding. Optimeret til at blande, iZotope Neutron avanceret er den perfekte blanding control plug-in til en lang række lyd blanding scenarier. Denne avancerede version af plug i tillader access til individuelle plug-ins for EQ, kompressor, forbigående fræser og Exciter samt 7.1 surround sound support.

Produkt Ref: 80061

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Intuitiv Control

iZotope Neutron mixerpult er Izotope's nyeste og mest avancerede tilgang til professionel mixerpult plug-in. Det inkluderer en række opdateringer fra tidligere blanding plug-ins, herunder spor-assistent og maskering Meter til langt forbedre din arbejdsgang og giver mulighed for nem redigering og parameter tweaks som aldrig før. Neutron er den perfekte balance af omfattende control med en intuitiv, forbedret brugeroplevelse. Med de nyeste innovationer inden for lyd analyse, Neutron giver dig mulighed at opnå hidtil uset fokus og klarhed i dine mix.

Track assistent

iZotope Neutron mixerpult inkluderer Izotope's mest avancerede audio monitor værktøj til at skifte fokus på hvad der er vigtigt under dine mix. Track assistent kan anvendes til at spore med hvor Neutron er til stede. Bruge det til din rådighed til automatisk analysere din lyd og foretage intelligente justeringer i overensstemmelse hermed. Med spor hjælpe, får du access til Custom forudindstillinger designet specielt til dine valgte numre. Blot afspilning din blande og anvende spore hjælpe på din valgte spor. Det vil ikke kun opdage den nøjagtige lyd kilde, men fortsætte med at justere parametre, herunder EQ og kompression, som resulterer i den perfekte blanding. Med hensyn til udligning, vil spor assistenten skabe en unik EQ kurve med unikke noder til at matche din valgte lyd, alt fra 4-10 sekunder af analysen. Komprimeringsindstillinger og tærskler vil også indstilles automatisk ved hjælp af funktionen Track-assistenten. Slutresultatet er subtile klarhed og balance til hver af dine spor, og med 3 valgbar niveauer af intensitet, kan du vælge, hvor meget spor assistenten vil ændre dine lyde.

Integreret visuelle identifikation

iZotope Neutron inkluderer add-on af en maskering Meter til visuelle identifikation af frekvens kollisioner. Med denne funktionalitet, kan du fjerne enhver chance for at skabe en & ldquo; mudret & rdquo; eller alt for overfyldt mix ved at sikre hvert spor har sin egen plads, så du får den fulde effekt af din blanding. Med det avancerede niveau af automatiserede control, iZotope Neutron er den perfekte mixerpult plug-in for enhver audio professional, eller nogen, der tager sigte på den mest effektive og effektiv blanding erfaring.

High-End lydbehandling

Neutron integrerer avanceret lydbehandling at give access til højere kvalitet blander fra i din valgte DAW. Med fem brancheførende blanding processorer, alle nul-latency i stand til, sammen med en statisk/dynamisk equalizer, to multiband kompressorer, en multiband exciter, en multiband forbigående fræser og en ultra low-latency BS.1770 True Peak Limiter. Når det kombineres i dine mix, disse værktøjer giver dig mulighed at udnytte de uendelige muligheder og muligheder i forhold til musikalske kreativitet, tilbyder alt hvad du behøver til at perfektionere dine mix. Neutron & rsquo; s lydbehandling er ikke kun CPU effektive, men tilbyder nul latency, som er absolut afgørende for alle professionelle blanding applikationer.

Avancerede Version, endeløse mulighed for

iZotope Neutron avanceret mixerpult indeholder alle de high-end funktioner og control fundet med iZotope Neutron mixerpult, dog enkelte plug-ins er tilgængelige for: EQ, kompressor, forbigående fræser og Exciter. Dette giver dig med et dybere niveau af control og mere avanceret blanding erfaring med fuld, individuelle control over hver effekt. iZotope Neutron avancerede giver også mulighed for en virkelig overvældende lyd / blanding session med surround understøtter op til 7.1. For dem, der ønsker at skubbe ud over funktionen tilknyttet blanding plug-ins, tilbyder iZotope Neutron avanceret mixerpult den ultimative balance kreative muligheder og en forbedret brugeroplevelse.

Funktioner

 • Neutron plug-in med 5 indbyggede Bland moduler og en limiter
 • Neutrino spektrale forme teknologi
 • Track assistent
 • Maskering Meter
 • 250 + professionelt designede presets
 • Enkelte plug-ins til: EQ, kompressor, forbigående fræser, Exciter
 • Surround understøtter op til 7.1