Teenage Engineering OP-Lab musikalske eksperimentelle Board

  • Video 1

Teenage Engineering OP-Lab musikalske eksperimentelle Board

detaljer

Oplab musikalske eksperimentelle Board tillader dig at sammenkoble næsten enhver elektroniske musikinstrumenter. Og endelig er det bare plug and play. Ikke mere besvær med én boks for MIDI og en anden for CV eller et tredjeland for USB. Oplab har det hele på ét sted. Bare Tilslut kablerne, indstille passende scenario og opleve en perfekt sync.

Produkt Ref: 24204

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En af de grundlæggende idéer bag Oplab er at lade du forbinde ting, legetøj eller uønsket, du allerede har omkring dig og gøre det interagerer med dine elektroniske musikinstrumenter. Grib en brudt harddisk, rip det fra hinanden, tilslutte og bruge det som en scratchpad. En enkelt er blot oprette forbindelse en mus. Eureka! Musen er nu en pitch-bender.

Tilslut drejeknapper, potentiometre og lysdioder og tilføje nogle programmering færdigheder og du er i stand til at bygge din egen soundmaking maskine udelukkende på Oplab. Med MIDI in og ud lige fra Board. Et development sæt vil være klar i nær fremtid.

Oplab har to standard USB host porte og en mini USB-enheden port. Så vil enhver mobil enhed eller computer, der sender MIDI via USB eller kan output en lyd trigonometrisk klik-lyd arbejde som en domænecontroller eller slave via din Oplab.

Oplab er den perfekte ledsager til din OP-1. Bare plug and play-instant MIDI i, OUT og THRUOg venligst OP-1 ejere endnu flere, der vil være fremtidige OP OS opdateringer, vil låse endnu flere smarte funktioner.

Oplab kommer som en ikke-byggemodnede PCB maksimal fleksibilitet. Hvis du har brug for tunge beskyttelse gå til den valgfri Eurorack monteringsplade og montere det lige i dit rack eller opbygge en sirlige Custom taske for din Oplab.

Funktioner / specifikationer:

  • USB ind og ud x 2. Plus én Micro USB. Oplab kan fungere som vært enhed.
  • CV i eller enhver analog INPUT
  • CV ud eller enhver analog OUTPUT
  • MIDI I
  • MIDI ud SYNC ud eller MIDI-THRU
  • Programmet markering switche
  • Bestyrelsen dimension: 92 x 92 mm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.