Skive IK Multimedia iRig MIDI MIDI Interface

kr. 355 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Features eksklusive MIDI igennem porten
  • iOS kompatibel og Core MIDI kompatible
  • Afgifter via Micro USB port
  • Kompatibel med Apps som GarageBand og SampleTank

Skive IK Multimedia iRig MIDI MIDI Interface

detaljer

iRig MIDI er en ultrakompakt standard Core MIDI-interface til iOS, der forbinder alle MIDI-kompatibel enhed til iPhone, iPod Touch og iPad.

Produkt Ref: 21963

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

iRig MIDI forbinder MIDI keyboards, trommemaskiner, drum pads, pedal bestyrelser og mere til en iOS enhed til at styre ikke kun den medfølgende SampleTank gratis (via download fra AppStore) men også en verden af MIDI-kompatibelt apps som GarageBand ®. Du kan også bruge iOS apps til at styre eksterne MIDI udstyr såsom lyd moduler, DAWs eller belysningssystemer lige fra den mobile enhed.

iRig MIDI er kun kompakt iOS MIDI lydkort sportslige 3 MIDI porte: IN/OUT/THRU. Disse tilsluttes enhver standard MIDI-stikkene ved hjælp af den medfølgende 2 x 1,6 m/5.2 "kabler. iRig MIDI har også 2 lysdioder til at vise MIDI aktivitet på IN og OUT-porte.

iRig MIDI giver også udelukkende en mikro USB-port - med medfølgende kabel -, der forbinder til en standard USB-levering strømkilde således at iOS-enhed kan blive fuldt ud drevet under lange sessioner.

Der er mange måder at integrere iRig MIDI i en mobil riggen for forskellige typer af musikere som: keyboard spillere, producenter, guitar/bas spillere og vokalister at nævne nogle få.

En iOS enhed som en synthesizer/instrument

Der er mange instrument apps til iPhone/iPad, og det? s sjovt at spille dem på deres multi-touch monitor. Men dette er impracticle når det kommer til at bruge dem som et levende instrument. iRig MIDI har evnen til at bruge enhver MIDI keyboard controller (fra hjem digital flygler til avancerede synthesizere eller computer controllere) som en indtastningsenhed en iOS enhed til let styre instrument apps i en fortrolig måde.

Den medfølgende SampleTank til iOS også tilbyder en høj kvalitet mobile alternativ til traditionelle software og hardware lyd moduler og er blevet undersøgt fra jorden op til at arbejde som en liveoptræden instrument, hvor det kan få adgang til som et langt 1GB bibliotek med over 500 klar-til-brug lyde.

En iOS enhed som en tromme maskine/sequencer/optager

Bruge iRig MIDI med trommemaskiner, "MPC-stil" pads og groove kasser. En af disse enheder tilsluttes iRig tillader MIDI input hardwareenhed til at spille en iOS instrument app eller bruge rytme mønstre af en ekstern enhed med en iOS app som en tromme og groove lydfrembringende udstyr. iRig MIDI fungerer også som en nem-at-bruge MIDI optager med gratis iRig MIDI optager app.

Alternativt, producenter kan spille MIDI rytme mønstre eller MIDI-sekvenser på deres iOS-enhed og bruge en ekstern trommemaskine eller enhver MIDI-lyd moduler forbundet til iRig MIDI-output som lyd moduler.

Bruge et gulv controller med guitar og vocal apps

Forbinder en MIDI gulvet controller til input af iRig MIDI tillader bruger hen til kontrol effekter behandling apps til guitar og bas som AmpliTube eller vokal behandling apps såsom VocaLive, som vil blive opdateret snarest for at modtage MIDI-beskeder. Dette vil tillade brugeren at ændre forudindstillinger eller at anvende pedal controllere der fungerer wah eller nogen form for kontinuerlig controller effekter. Dette muliggør også keyboard spillere, DJ's og andre udøvende musikere til at styre iOS effekter apps uden at tage deres hænder ud af deres instrumenter.

Avancerede applikationer ved hjælp af MIDI igennem

Med den eksklusive MIDI thru iRig MIDI-port, kan brugeren oprette avancerede rigge som samtidigt ved hjælp af iOS-enhed og et eksternt lydfrembringende udstyr som tonegeneratorer kontrolleres af en enkelt MIDI keyboard. Eller optage MIDI forestillinger live ved hjælp af en ekstern MIDI optagelse enhed som en computer!

Funktioner og specifikationer:

  • Standard kerne MIDI lydkort forbinder alle MIDI hardwareenhed til Core MIDI-kompatibelt apps
  • Direkte forbinde MIDI keyboards, synthesizere, tromme maskiner, drum pads, pedal bestyrelser og mere ved hjælp af medfølgende 2 x 5.2 "(1,6 m) MIDI 5-polet DIN kabler
  • 3 MIDI porte: IN/OUT/THRU
  • 2 lysdioder for MIDI på / aktivitet display
  • Micro USB port kan opkræve iOS-enhed i brug

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.