SE Electronics Reflexion Filter Pro Transportabel Vocal Booth - B-Stock

  • Video 1
kr. 1.183 NORMAL PRIS kr. 1.761 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Originale og bedste - patenteret teknologi
  • Advanced Composite væg
  • 6 lag til at absorbere + Diffuse uønskede lyde
  • Variabel holdning stativ klemme forsamling
  • Stor for at opnå 'Tør' sang eller Instrument optagelser

SE Electronics Reflexion Filter Pro Transportabel Vocal Booth - B-Stock

detaljer

Den SE Electronics Reflexion Filter Pro er den originale og bedste bærbar akustiske monitor. Det er en patenteret enhed og den eneste af sin art, der har en multi layer design designet til helt reducere rum stemning, når du optagerDet kan være placeret bag nogen mikrofon ved hjælp af den variabel-position stå klemme forsamling, som er inkluderet med produktet og tillægger mikrofon stativ.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80959

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Reflexion Filter Pro hjælper med at opnå en 'tør' sang eller instrument optagelse, og er nyttig i studios uden ordentlig akustisk behandling eller hvor optagelsen træder control værelser, hvor den udøvende kunstner har til at drive optagelsesenhed, eller i generalprøven studios.

Reflexion Filter Pro har seks hovedlagEt stærkt lag af hullede aluminium diffunderer lydbølger, passerer dem gennem et lag af lydabsorberende uldEt lag af aluminiumsfolie så hjælper med at sprede energi og bryde op de lavere frekvens wave-formularer, før de ramte en luftrummet holdes åbne af stænger, som passerer gennem de forskellige lagLuftspalten fungerer som en akustisk barriere før lydbølgerne pass til et yderligere lag af uld og en ydre udstansede aluminium væg.

Fire dannet stykker af state-of-the - art specialist akustiske lydabsorberende materiale er knyttet via udvidede adskillelse stænger, yderligere absorberende og spreder lydbølgerFlat paneler også randomise eventuelle refleksioner tilbage fra overfladen af filteret, lilletrommere end at koncentrere dem på mic med et semi-cirkulært filter.

Samlingen stå for Reflexion Filter Pro har en klemme montering til tillægger mikrofonstativ og en vandret bar forsamling for Reflexion Filter og enhver standard montering shock mountMikrofon og shock mount kan flyttes vertikalt og horisontalt for optimal positionering, og filteret kan flyttes lodret.

Hvordan virker det?

De forskellige lag af Se-selskabet Reflexion Filter Pro både absorbere og diffuse lydbølgerne så gradvis mindre af den oprindelige kilde akustisk energi passerer gennem hvert lag. Dette reducerer mængden af energi rammer ubehandlet vægge og overflader så der er mindre eller den originale kilde reflekteres tilbage som uønskede rum atmosfære til mic. Formen og størrelsen af Reflexion Filter Pro er blevet omhyggeligt designet til at maksimere absorptionen, mens holde farvning ned til kun 1dB forlader mikrofonen er polære mønster upåvirket.

Det er den patenterede multi lag design af Reflexion Filter, der er så effektiv, viser ekstremt lave niveauer af farve når du bruger en mikrofon med Reflexion Filter mens du optager (20Hz til 20KHz) i uafhængige tests.

Anmeldelser

"Jeg har for nylig brugt sE Reflexion Filter mens indspilningerne på en kunstnere hus og det var den ideelle løsning. Det er ligesom du behøver en studio længere. Hvis jeg nogensinde optager i en mindre-end-ideelle akustiske jeg kan bare smide RF og alle problemerne er væk - Jeg har fået en ren og klar lyd, som om jeg var ved at optage et sted betydeligt dyrere." Don Morley, lydtekniker

"Vi forsøgte at sE Instrument Reflexion filtre i prøverne og de synes at arbejde så vi købte fire. Da vi reme de første shows, nogle små varme op gigs i små klubber, kom de ind i deres egen. Udslippet blev dramatisk reduceret og lyden fokuseret mere. De oversteg mine forventninger." Jon Burton, lydtekniker

"sE-selskabets Reflexion filtre har været uvurderlig for optage spill problemer mellem mikrofoner. Jeg har både IRF og RF PRO på tromme, guitar og klaver mikrofoner, som massivt skåret ned bløder mellem de forskellige kilder." Rik Simpson, Producer - Coldplay, Jay-Z, Kasabian, atlet, lam.

"Reflexion Filter er en god idé, så simpelt, men så nyttigt. Jeg bruger det på vokaler, akustiske guitarer, elektriske guitarer, percussion, hi-hat overdubs. Jeg bruger RF PRO hele tiden på vokal og akustisk guitar. Det hjælper virkelig til at control hvilke mic modtager, især i projektet studios - et liv saver! " Rob Harris, kunstner/forfatter - Jamiroquai.

"Jeg har brugt RF PRO for HVER vocal session jeg nogensinde har gjort siden første at få mine hænder på det. Det blev straks et dagligt syn i vores studio." Troy Antunes, Producer - Backstreet Boys, Justin Timberlake, NSYNC, Britney Spears, Gloria Estefan.

"Jeg bruger sE Relexion Filter i mit vocal kabine. Generelt så du kan se vokalist du have dem stående ikke meget langt fra en glasrude, og selvfølgelig, du får hoppende sibilance tilbage fra vinduet ind i mikrofonen og det kan give dig virkelig slørede Sørensens og Thomsens Reflexion Filter er uvurderlig i situationer, hvor det kan moderat svær akustik... du kan få mest ud af akustisk guitar og vocal optagelse, når rummet er også 'live'. Jeg har også brugt RF til control hi-hat spill på en snare mikrofon. Sådan et simpelt stykke sæt men så nyttigt." Chris Porter, Producer - George Michael, Take That, Chris De Burgh, Gary Barlow.

"SE Reflexion Filter er, et studio must-have - det holder vokal stramme & under control, uden at det påvirker frekvensgang mic overhovedet, i næsten enhver optagelse miljø... det er magi!" Andy Bradfield, Producer - XX (Great Gatsby), Above & Beyond, Craig Armstrong, Rufus Wainwright