Roland R-05 bølge/MP3 Audio Recorder - boksen åbnet

  • Video 1
kr. 1.298 NORMAL PRIS kr. 1.603 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Høj kvalitet Stereo indspilningen med indbyggede Stereo Mic
  • ombord redigeringsfunktioner
  • Høj kvalitet bærbar lydafspiller
  • Over 16 timers optagetid pr. opladning
  • Alsidige i både musikalsk & ikke-musikalske miljøer

Roland R-05 bølge/MP3 Audio Recorder - boksen åbnet

detaljer

Dette er en B-Stock element. Bemærk venligst, at B-Stock elementer er enten ex display, ex reparation, eller der tidligere blev returneret af en anden kunde.Rolands kompakte R-05 er nem at bruge, overkommelig og spækket med Ticket funktioner, som hæver bar i sin prisklasse. Opleve krystalklare opsamling, forbedret optagelse og redigering funktioner, og længere batterilevetid (over 16 timers optagetid pr. opladning).Kontakt vores Roland Specialist: 0843 155 0500 for yderligere oplysningerBemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 80439

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Uberørte optagelse

R-05 giver uberørte, ukomprimeret stereo indspilningen direkte til SD-kort, op til 24-bit / 96 kHz opløsning. Om optagelse direkte med den indbyggede stereo mikrofon eller opfange lyde fra et eksternt tilsluttede mikrofon eller stereo line-indgang, vil du blive imponeret over R-05 detaljer og klarhed. For problemfri optagelse sikrer den bekvemme generalprøve mode at du ikke vil overbelaste input.

For yderligere detaljer om Roland R-05 Audio Recorder, skal du downloade brochure PDF fra nedenstående link.

Isoleret tilpasset optagelse kredsløb

R-05 funktioner den samme I.A.R.C. (isoleret tilpasset optagelse kredsløb) som flagskibet R - 09 HR. I.A.R.C. er en nyudviklet, dedikeret analoge kredsløb optimeret til optagelse med den indbyggede A/D converter. Elektrolytiske kondensatorer levere stabil, pålidelig strøm med en uafhængig strømkilde for den analoge kredsløb, og en anden strømkilde for den digitale kredsløb, hvilket eliminerer DC interferens mellem komponenterne i R-05.

Standalone redigering

Selv om R-05 integreres gnidningsløst med computere via USB 2.0, kræver denne nye generation optager ikke en PC til redigering. Hastigheden og bekvemmelighed, kan du trimme, opdele og kombinere inden for R-05. Og for dem, der ønsker at anvende en højglans-finish til deres optagelser, R-05 er udstyret med indbygget reverb.

On-Location optagelse

I en generalprøve studio, kan du klare optagelser af dit band, selv ved høje lydstyrker. R-05 kan automatisk indstille det optimale optageniveau og kan opdele sangene for dig automatisk. Det er også muligt samtidig at optage en høj kvalitet WAV-fil til CD produktion og en MP3-fil til fildeling.

Øv værktøj

R-05 kan hjælpe dig med at øve dit instrument eller vokal. Du kan hele tiden loop sæt et område af audio eller ændre afspilningshastigheden uden at ændre tonehøjden. Du kan spille et vanskeligt sætning langsomt eller afspilles med høj hastighed til at forstå den overordnede struktur af en sang i en kort tid.

Ikke-musikalske applikationer

Musikere vil naturligt graviterer til R-05, men denne lomme optager er fantastisk til mange ikke-musikalske applikationer samt: optage forelæsninger, taler, og møder og meget mere. Høj-følsomhed, indbygget mikrofon vil klart fange alle stemmer i et værelse. Inkluderet Vindskjoldn og stativbeslag forbedre optimal placering og renere optagelser så godt.

På scenen, i øvelokalet, i skolen, på gaden, i bestyrelseslokalet, når som helst og hvor som helst, lad R-05 fange øjeblikket med bekvemmelighed og kvalitet.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.