Rocksmith 2014 Xbox 360 med LA Elektrisk Guitar, Blå

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
 • Video 4
 • Video 5
kr. 1.086 NORMAL PRIS kr. 1.303 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Rocksmith 2014 til Xbox
 • Forbedret Interface, flere sange og nye funktioner
 • 50 Nye sange, 80 undervisningstimer plus nye session modes
 • Flere effekter, stemninger, forstærkere og toner
 • Rocksmith Guitar bundle eksklusivt til Gear4music

Rocksmith 2014 Xbox 360 med LA Elektrisk Guitar, Blå

detaljer

Det revolutionære Rocksmith spil er tilbage! Rocksmith 2014 er det 2. spil i Rocksmith serien og introducerer en række nye og forbedrede funktioner for guitarister at udforske. Uanset om du starter fra bunden eller er erfaren spiller har det nye Rocksmith noget for enhver smag. Dette eksklusive Rocksmith guitar bundle indeholder Rocksmith 2014 spillet med rigtige Tone kabel, LA Elektrisk Guitar i sort, gigbag og jack.

Bemærk venligst: dette spil bærer en PEGI rating af 12. som Xbox 360 kræver for at spille Rocksmith (konsollen ikke inkluderet).

Produkt Ref: 38602

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Rocksmith 2014 - hvad er nyt?

Nye Rocksmith spil er blevet fuldstændig redesignet fra bunden til at holde alle de gode ting om den oprindelige Rocksmith samtidig med, at spillet klarere, glattere og super hurtig. Tilbringe mere tid på at spille din guitar end nogensinde før i stedet for at navigere gennem nogen kompliceret menuer takket være de nye strømlinede Interfaces. I spillet processer er blevet redesignet for at give dig endnu bedre feedback på din præstation, mens du spiller betyder du får bedre, hurtigere.

Riff Repeater og Master Mode

Riff Repeater er nyt og forbedret! Et nyttigt redskab til at hjælpe du søm disse tricky soloer, kan du nu bruge Riff Repeater på farten, når du ønsker at hurtigt vælge dit afsnit, vanskeligheder og hastighed, hvilket betyder at du er i fuld kontrol over din egen øvelse. Rocksmith skabere også listend til feedback og ændret Master tilstand til en mere imødekommende måde at lære sange fra hukommelsen.

50 nye numre

Rocksmith 2014 inkluderer over 50 nye sange for at fortsætte med at spille din guitar frisk og spændende. Sporene spænder fra klassisk rock, alternativ rock, metal og meget mere. Du også få øjeblikkelig adgang til over 150 downloades spor fra Xbox Live Marketplace til at opdatere og forny dit bibliotek. Rocksmith 2014 understøtter nu også tonsvis af ekstra stemninger, effekter, forstærkere og toner betyder, at du kan udforske en helt ny række sange og stilarter.

80 flere undervisningstimer og instruktionsvideoer

80 flere undervisningstimer og instruktions videoer er blevet bygget ind i Rocksmith 2 spillet at sikre, at dine færdigheder konstant bliver udviklet og perfektioneret. Guitarcade er tilbage med sjove spil designet til at forbedre nøgle guitar færdigheder såsom smidighed, hurtighed og musik viden.

Revolutionerende sessionstilstand

Den største ting om Rocksmith 2014 Edition er den nye revolutionerende Session tilstand - en ramme, som tillader dig at jamme realistisk med en virtuel band, der vil følge din enhver bevægelse. Forbedrer intet dit spil som jamming med en reel band og dette er den næste bedste ting! Er musikindustrien har oplevet teknologi ganske lignende før.

Rocksmiths sessionstilstand kan bruges meget tidligt på i spillet også så du ikke bekymre dig om at skulle være ekspert for at værdsætte det. En på monitoren vejledning viser dig, hvad du spiller i nøglen og foreslår nogle guide noter. Dette værktøj er ideel til at forberede dig til at tage dine nye færdigheder og deltage i det første band!

Rocksmith - hvordan virker det?

Alle kan lære at spille elektrisk guitar med Rocksmith til Xbox 360. Ingen klodset plast periferiudstyr, bare dig, din konsol og dine guitar! Rocksmith developere præsentere den første og eneste spil, hvor registeransvarlige er en reel guitar eller bas. Den mest autentiske guitar erfaring i musik gaming.

Ved at tilslutte din guitar til din Xbox 360-konsol, vil du udvikle egentlige færdigheder ved at spille rigtig musik. Featuring gameplay, der vil automatisk tilpasse sig til din personlige færdighedsniveau og en unik og innovativ spil-design, der vil gøre spille stor guitarmusik visuelt intuitiv, vil Rocksmith engagere såvel erfarne musikere som dem, der har aldrig plukket op en guitar før.

Med Rocksmith på Xbox 360 vil du låse forskellige sjove mini-spil, der vil skærpe specifikke guitarspil færdigheder. Du vil også kunne vælge fra et stort antal sange i forskellige stilarter.

Få sat

Rocksmith indeholder en unik fjerdedel-tommer til USB-kabel, der er først af sin art og tillader brugernes hen til stik i deres el-guitar med en fjerdedel-tommer stik direkte ind i din Xbox 360.

Masser af effekter pedaler, ampere & cabs

Forvandle din Xbox 360 til en elektrisk guitar forstærker og spille med et meget stort antal i spillet effektpedaler, forstærkere og kabinetter. String pedaler sammen med et næsten uendeligt antal kombinationer og finjustere din lyd, indtil du er tilfreds. Uanset om det er sprødt forvrængning, vintage tremolo eller psykedelisk reverb du indkvartering, har Rocksmith det dækket.

Hukommelse spil

En fantastisk læringsredskab, Rocksmith vil ikke kun præsentere dig med nye sange, men vil også udfordre dig til at træde væk fra noterne på monitoren og spille sange af hukommelse.

Rocksmith anmeldelser

"Rocksmith er den hurtigste måde at lære guitar." Amerikansk undersøgelse foretaget af forskning strategi Group Inc.

"En imponerende læringsredskab forklædt som et underholdende spil... Rocksmith virkelig bygge stol over kløften mellem guitar spil og lære at spille en reel guitar og du kan have en masse sjov, mens du bruger den." Trusted anmeldelser

"95 spillere forbedret på guitar." Toluna forbrugerundersøgelse

LA Elektrisk Guitar - Rocksmith Guitar bundle

En slank og alsidig guitar, der kan virkelig rock! Let at spille og med et væld af toner, Los Angeles er ideelt for den nye guitarist. Kommer leveres med en gratis gigbag og ledning, har Los Angeles alt hvad du behøver til at transportere og stik i din guitar undervisningstimer, prøver, koncerter og jamsessions.

Klassisk stil og alsidig lyd

Dette Los Angeles er en overkommelig måde for nybegyndere at fange vibe af nogle af musikkens mest respekterede guitar greats. Den slanke, dobbelt cutaway krop og mousserende toner af sine tre single coil pickupper er inspireret af nogle af de mest legendariske guitarer i musikhistorien.

Kan producere alt fra dyb rock crunch, gennem darkwave blues til mousserende højder, LA kan bruges til både rytme og bly på flip en switch. En 5 måde selector giver adgang til rigdommen af guitar lyde ST har at tilbyde - toner til alt fra rock, blues og funk til jazz. Single coil pickupper er kendt for deres lyse, skarpe og klare ring med hals pickup producerer en fyldig men fuld knips og stol placering giver dig en ren, akustisk-lignende ring.

Let spille hals, komfortable krop

LA guitar solid, kurvede krop gør det behageligt at spille. Med et organ, der er udformet af Paulownia træ, er dette instrument let og nem at håndtere. Den dybe blå finish er matchet med en hvid 3-lags pickguard og chrome hardware, der supplerer denne guitar klassisk design.

Las fuld størrelse, 21 fret hals kombinerer en ahorn tilbage med en Rosewood gribebræt. Den glatte ahorn tillader komfortabel, hurtig og let bevægelse langs halsen for disse hurtigere slikker mens guitarens dobbelt cutaway design lader dig rippe gennem blærer solos lettere adgang til de højere bånd. Den mørk Rosewood gribebræt tilføjer en blød dybde og varme til guitarens lyd med masser af sustain.

Hvis dyk bombardementer eller blues vibrato er noget er LA udstyret med en vintage 6-punkts tremolo. Hvis du foretrækker tingene lidt mere fyldig, tremolo arm er aftageligt og kan simpelthen være fastgjort, når det er nødvendigt. Guitaren har også en volumenkontrol og to tone ringer, alle som sidder inden for rækkevidde for hurtige justeringer under en koncert.

LA Elektrisk Guitar anmeldelser

Denne guitar var tildelt 4 ud af 5 af Musik Radar i en anmeldelse.

"Denne guitar lige har sin egen lyd, og der er en blød varme... der ganske indtagende." Guitar & bas Magazine

"... de har trak noget spektakulært - stor leder og klingende instrumenter at føle som om de vil holde disse kvaliteter, indtil du er klar til at opgradere." Spille Music Magazine

Funktioner & specifikationer

LA Elektrisk Guitar

Krop & Hoved:

 • Model: LA Elektrisk Guitar
 • Krop: Paulownia træ
 • Finish: Glans blå

Hals & gribebræt:

 • Hals: Ahorn
 • Hals Joint: Bolt-on
 • Gribebræt: Palisander med dot position inlays
 • Skala: Fuld størrelse 648mm / 21 Frets

Pickupper & Hardware:

 • Dele: Koreansk Hardware
 • Pickguard: Hvid 3-lags
 • Maskine hoveder: Forkromet die-cast
 • Tremolo: Standard 6-punkts vintage (inkluderer aftagelig tremolo arm)
 • Hardware: Chrome
 • Pickupper: 3 x Single Coil (midt pickup omvendt sår)
 • Control: 1 x Volume, 2 x Tone, 5-vejs Pickup Selector Switch
 • Tilbehør: Gig taske, Jack kabel

Rocksmith 2014

 • Reelle Tone kabel: Inkluderet
 • Session Mode: Marmelade med en virtuel band
 • Bemærk Highway (interface): Nye
 • Sange på disk: Ny (50 +)
 • Riff Repeater: On-The-Fly Riff Repeater
 • Mini-spil: 10
 • Master Mode: Forbedret Master Mode
 • Elektrisk Guitar stemninger: Original + ny
 • Basguitar stemninger: Original + ny
 • Teknikker: Original + ny
 • Ampere: Opdateret
 • Elektrisk Guitar Support: Ja
 • Bas Support: Ja
 • Kan downloades sange: 150<
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.