Primacoustic Paintables 24x24in malbare akustiske Panel, firkantet kant

  • 6 paneler pr. boks
  • 2" tykkelse
  • Fremstillet af 6 lb glasuld
  • Males
  • 24 x 24 tommer (firkantet kant)

Primacoustic Paintables 24x24in malbare akustiske Panel, firkantet kant

detaljer
Primeacoustic Paintables akustiske paneler er multi-purpose akustisk behandling panel for enhver form for miljø. Udnytte en gennembrud evne til at blive malet eller trykt på uden at miste nogen lydabsorption, disse akustiske paneler kan være malet for at matche der miljø, eller som et dekorativ add-on til dit studie, hjem teater, mødelokale eller sted for tilbedelse.

Produkt Ref: 46254

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Primacoustic Paintables er en innovativ akustiske panel område, der har et specielt formuleret tekstureret latex overflade, der kan være malet på stedet til at matche det farveskema og indretning af dit rum eller facilitet.

Design begynder med den samme højtydende 6lb glasuld panel, der anvendes i de populære Broadway-serien paneler. Som Broadway, Paintables er helt indkapslet med en vævet glasfibers maske og funktion harpiks hærdet kanter at oprette skarpe, arkitektonisk tiltalende linjer. I stedet for indpakning panelet i stof, er ansigt og kanterne af Paintable belagt med en struktureret latex finish, som er porøse og åndbar. Afbalanceret formulering giver paneler til at være spray uden at påvirke de akustiske præstation. Det betyder, at brugeren kan træffe beslutning om den definitive farve uden at skulle gå på kompromis ved at vælge et bestemt stof eller tillader den akustiske teknikkeren at overlade den definitive farvevalg til arkitekt, dermed strømline beslutningsproces og installation.

Paintables skib i en attraktiv absolutte hvid finish og fås i forskellige størrelser. Dette gør dem perfekt egnet til både store og små rum anlæg herunder hus af tilbedelse, lufthavne, hjemmebiograf, kontorer, call-centre, bestyrelsen værelser, restauranter, videokonferencer værelser, broadcast faciliteter og lydstudier i alle størrelser.

Primacoustic Paintables... uovertruffen præstation i ubegrænset antal farver.

Funktioner

  • 24 x 24 tommer (Straight Edge)
  • 6 paneler Per sæt
  • 2" tykkelse