Olympus LS-14 Linear PCM Transportabel Optager

  • Video 1
kr. 1.284 NORMAL PRIS kr. 1.368 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 3 Høj følsomhed 90 graders mikrofoner
  • Op til 46 timer batterilevetid
  • 4 GB indbygget hukommelse
  • Funktionsvælgeren og Smart Mode
  • Inkluderer kasser, og standby

Olympus LS-14 Linear PCM Transportabel Optager

Detaljer

LS-14 er en handy lille enhed ideel til bærbar optagelse. Enkel og brugervenlig med en lang række værktøjer designet til musikere og deres behov, dette er den ideelle audio recorder for live koncerter, øvelse og jam sessions.Produkt Ref: 34708

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Smart og enkelt optagelse

Havde nok af endeløse menuer på monitoren? LS-14 går tilbage til basics med smart, strømlinede kontrolelementer. En enkelt forreste drejeknap kan du vælge mellem forskellige optagelsestilstande straks. Kombiner dette med den nem at læse display Interfaces, intuitiv knapdesign, en stemme Guide med audio meddelelser og en Smart måde at sutomatically tilpasser sig det optimale optageniveau og du vil se det har aldrig været nemmere at opnå klasse studieoptagelser.


High-Sensitivity stereomikrofoner

Olympus LS-14 indfanger uberørt lyd som lineære PCM optagelse med op til 96kHz/24 bit ved hjælp af to høje følsomhed og lav støj mikrofoner sat til 90 graders vinkler for at give naturlige og ekspansiv stereo optagelse. Kan indfange ren lyd af op til 130 decibel, LS-14 producerer høj kvalitet, fordybende optagelser withour klipning selv når optagelsen live-shows eller koncerter. Lyd og system-kredsløb er adskilt for at minimere lyd nedbrydning, mens en omstillelig lav cut filter (100Hz / 300Hz) hjælper dig med at reducere uønskede baggrundsstøj.

Musiker venlige værktøjer

LS-14 har en række funktioner specielt designet og udviklet til musikere. En kromatisk tuner sikrer dine instrumenter er i tune, før du starter, mens en metronom holder tid. Høj powered overdubbing kapaciteter og variabel hastighed afspilningskontrol betyder LS-14 kan prale med en hel masse smarte funktioner. Pre optagelse bufferen er en genial funktion, der fanger flere sekunder af lyd, før du trykker på record, så vil du aldrig glip af starten af en tarck! Når først du har fanget din lyde, LDS-12 optager giver dig et væld af professionelle filhåndtering og redigering muligheder herunder fil opdele, delvis slet og trimning.

Inkluderer taske og stativ

Nemt udlæg til et stativ hullet placeret på bagsiden af LS-14, inkluderet stå klip bringer ekstra fleksibilitet til din indspilningerne. Dens to-vejs design giver dig mulighed for positionering optageren præcis hvor du skal det på en bordplade eller anden plan overflade samtidig minimere overfladen vibrationer, eller klipning det direkte til en mikrofon stativ til upåklagelig optagelser close-up. Også inkluderet i boksen i LS-14 er en pålidelig beskyttende kassert for bærbarhed.

Opererer på to AA alkalinebatterier (inkluderet) eller to AA Ni-MH genopladelige batterier, byder LS-14 op til 46 timers kontinuerlig optagelse. Du kan også vælge remote optagelse med hurtig add-on af en valgfri fjernbetjening afsender og modtager (medfølger ikke), hvilket giver dig frihed til at bevæge sig som du optager og forhindrer uønsket støj fra direkte håndtering af recirder.

Funktioner og specifikationer

At se de fulde specifikationer for Olympus LS-14 optager download venligst PDF ovenfor.