Native Instruments Maschine MK2 hvid, med Komplete 10

kr. 5.830 NORMAL PRIS kr. 7.255 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ny stilfuld og Robust Design
 • Baggrundsbelyst farve kodet puder
 • Redesignet LCD viser

Native Instruments Maschine MK2 hvid, med Komplete 10

detaljer
Native Instruments har gennemgået deres legendariske Maschine ind i Maschine Mk2. bygningen på den allerede veletableret ry for at være den ultimative integreret hardware/software system til at skabe spor og beats professionelt. Maschine MkII nu tilbyder dig et udvalg af sorte eller hvide hardware og yderst følsomme multi farvede pads og redesignet LCD-skærme. Denne pakke inkluderer også indfødte instrumenter Komplete 10 virtuelle instrumenter samling.

Bemærk: denne bundle indeholder en crossgrade. Denne software er identisk med den fulde version af softwaren, men for at aktivere den skal du først registrere hardware i denne pakke. Når du har registreret hardwaren, vil du være i stand til at aktivere din software. Ved bundling Native Instruments crossgrades med kvalificerende hardware, er vi i stand til at tilbyde dig adgang til den fulde version af softwaren til en betydeligt lavere pris uden kompromis på funktionalitet.

Produkt Ref: 51168

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Maschine MK2

Fusing de hands-on taktile fordele af traditionelle hardware grooveboxes med stor fleksibilitet og intuitiv workflow af Native Instruments premium software, åbner MASCHINE op for nye horisonter i groove produktion. Den slanke endnu robust hardware controller er perfekt til fase eller studio, mens det store bibliotek i sæts, instrumenter og effekter er din inspiration for livligt og dynamisk riller.

Finishe i farve

Den nye farvekoder kan du 'Se' dit lyder, og det vil turbo-oplade din arbejdsgang. Simpelthen tildele farver til grupper, lyde, mønstre og scener, og se den pads og gruppe knapper på hardware, der lyser op i de samme farver. Gøre din kick trommer rød, for eksempel, og du vil altid vide hvor pads spille dit spark. Tilføje nogle farve til dine præstationer!

Med den øgede følsomhed af den nye pads, du har også en ny grad af præcision ved hånden.

Fuldt Massive

Med Maschine MkII får du den fulde version af den moderne legend MASSIVE - Synth, der gav fødsel til jordflytning bastoner og højttaler-plager de kundeemner, der har defineret bas musikgenre. Dette monster synth indeholder 1.300 klar-til-go lyde, alle straks søgbar via MASCHINE hardware.

MASCHINES otte kontrol drejeknapper tilbyder direkte adgang til MASSIVES otte makrokontrol, for perfekte synergi mellem hardware og synthesizer og en lyn-hurtig arbejdsproces.

Ny Master sektion

Master sektion er også blevet moderniseret Control volumen, tempo og sving med den nye multifunktions master push encoder - Vælg tilstande med knapperne ny toggle og præcist klik gennem værdier uden at skulle kigge på monitoren eller vise.

Navigering og skrubbe er meget lettere, og ændring af note pitch og detaljerede tweaking bliver ekstra præcise takket være den encoder fremragende fysisk reaktion.

Nu med 47 (normalt hvide), baggrundsbelyst Klik-knapper og farvede transportere kontrolelementer, giver Mk2 hardware et væld af fysisk og visuel spænding for intuitiv beat gør.

Tid stræk og Pitch Shift

MASCHINE 1,8 software inkluderer tid strække og pitch shift kapacitet. Strække glat fra en BPM til en anden, hjulpet af den automatiske BPM registrering. Eller strække din lyd til en bestemt længde - til at passe en prøve til den samme længde som en anden, f.eks.

Hvad mere er, gøre din beats passer harmonisk, ved tuning din prøver med pitch-shift-funktion.

Nye effekter

De nyeste gratis softwareopdatering inkluderer nye effekter, specielt udvalgt til beat produktion. FORBIGÅENDE MASTER, NIS utroligt populære dynamik og blande virkning, er nu blevet fuldt integreret i MASCHINE 1,8 software.

Ideel til placering af trommer og percussion, det giver dig mulighed for mix fra front til bag, giver hver prøve præcis den rette mængde plads. Nye rør, Tape maetningskolonnen og Tube maetningskolonnen effekter bringe hemmeligheder af analog varme og naturlige, harmonisk kompression til MASCHINE, for endnu større lyd farvning potentiale.

Nyt stilfuldt udseende og følelse

Den nye Maschine MkII er en æstetisk tiltalende spring fremad i brugervenlighed og pålidelighed. De inverted monitore giver højere kontrast og en bedre betragtningsvinkel til præstation eller studio og et skarpere blik i mørke omgivelser.

Selve enheden er lidt tungere end før, registeransvarlige også virker bedre i studio omgivelser og på scenen på grund af re-arbejdet layoutet af registeransvarlige USB-stik og MIDI i/o - mindre risiko for utilsigtet at frakoble. Plus de nye gummifødder betyder øget greb på skrivebordet, holde hardwaren fast på plads under selv de mest aggressive beat rutiner.

Komplete 10

Komplete 10 giver dig 39 Komplete instrumenter og effekter - samlingen indbegrebet af instrumenter, værktøjer og lyde for produktion, performance og lyddesign. Giver dig over 90 besparelser i forhold til at købe de enkelte produkter, tilbyder Komplete 10 den højeste mulige kvalitet til en utrolig pris.

Komplete 10 er den næste generation af de mest succesfulde softwareinstrumenter og effekter bundle. Dens utrolige række forkant lyde er designet til instant resultaterne i et stort udvalg af musikalske stilarter. Det enorme udvalg af klar til at bruge forudindstillinger dækker et bredt musikalsk spektrum. Komplete 10 høj kvalitet audio motorer give perfekt lyd levering og alle instrumenter også køre stå alene som er ideel til live-optræden.

Komplete 10 giver ubegrænsede muligheder for at skabe nye lyde og intuitive brugerlydkortn gør din arbejdsgang, hurtigt og effektivt. Komplete 10 understøtter alle større plug-ins og eksempel formater og er klar til Pro Tools, Logic, Cubase, Live og alle andre store DAWs. Softwaren er også udstyret med problemfri integration med Native Instruments MASCHINE når browsing og tweaking lyde.

Komplete 10 funktioner 39 produkter, over 12.000 lyde og over 130 GB af instrumenter og effekter. Det inkluderer alle-nye RUNDER, KONTOUR, POLYPLEX og endelig KLAVER opkrævning og er optimeret til brug sammen med KOMPLETE KONTROL S keyboarder giver dig øjeblikkelig, intuitiv og fysiske kontrol.

Komplete 10 giver dig et stort udvalg af instrumenter og effekter til alt fra lyddesign, skrive og producere til mixing, mastering og spille live.

Maschine MK2 funktioner og specifikationer

Grænseflade

 • Skærm: 2 viser med 64 x 256 pixel (spejlvendt)
 • Puder: 16 multi farve, høj kvalitet, belyst pads med hastighed og aftertouch
 • Kontrol/instruktioner: 8 endeløse roterende potentiometre, 1 endeløse encoder (30 skridt)
 • Knapper: 47 baggrundsbelyste knapper
 • Sikkerhed: Kensington-lås

Tilslutningsmuligheder

 • MIDI: MIDI I/O
 • USB: USB 2.0-Port, 11 GB ledig diskplads til komplet installation

Dimensioner

 • Bredde: 320 mm
 • Længde: 295 mm
 • Højde: 65 mm
 • Vægt: 1,8 kg

Systemkrav

 • Windows: Windows 7 (nyeste servicepakke, 32/64 Bit), Intel Core Duo eller AMD Athlon 64 X 2, 2 GB RAM
 • Mac: Mac OS X 10.6 eller 10,7 (seneste opdatering), Intel Core Duo, 2 GB RAM

Komplete 10 funktioner

 • Industri-standard bundle for fagfolk på musikområdet
 • 39 produkter i alt, med over 130 GB af prøver
 • Over 12.000 lyde der dækker et stort udvalg af stilarter fra elektronisk til biograflignende lyd design
 • Inkluderer den udtryksfulde nye RUNDER synth og hybrid tromme sampler DRUMLAB
 • Bred række KOMPLETE instrumenter, indeholder KONTOUR og SESSION horn
 • Enestående samling af KOMPLETE effekter, herunder kompressor og DRIVER
 • Helt igen forestiller sig akustisk klaver suite - endelig KLAVER opkrævning
 • Optimeret til brug med KOMPLETE KONTROL S-serien
 • Problemfri integration med MASCHINE
 • Klar til enhver DAW, herunder Pro Tools, Logic, Cubase og Live
 • £22 gavekort når du registrere dit produkt