Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State optager

kr. 3.241 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Professional-bedømme Portable Solid State optager
 • Kan vælges Stereo/Mono/WAV/MP3 optagelse
 • Kan vælges prøve satser (WAV)
 • 2 balanceret XLR Mic indgange med + 48 Phantom Power
 • Poster direkte til SD/SDHC Flash-medier

Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State optager

detaljer
Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State Recorder er en bærbar, professionel kvalitet audio recorder med 4 kanaler og 2 balanceret XLR mic indgange med + 48V Phantom Power. Denne højtydende bærbar optageren funktioner seks valgbar sampling priser spænder fra 192 til 320 kbps (MP3) og en S/PDIF digital indgang til at forbinde PMD-561 til eksterne lydenheder såsom studio Interfaces. Det er også udstyret med to valgbar optagelse dybder (16 og 24 bit) så du kan vælge sample rate, og bit dybde der passer til dine behov. Du kan optage i enten MP3 eller WAV filer formater, levere fremragende lydkvalitet uanset miljøet. Desuden skarpe Marantz PMD-561 funktioner store frontpanelets knapper plus en lyse, display for nem monitor.

Produkt Ref: 76369

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Optagelse alsidighed

Marantz PMD-561 håndholdte 4-kanals Solid State optageren er ideel til en række professionel optagelse applikationer. Fra diktering og podcasting at opfange høj kvalitet & lsquo; fundet lyde & rsquo; på farten, vil PMD-561 sikre den bedste mulige lydkvalitet takket være dens valgbar lydformat, bitdybde og sampling priser. De kan vælges lydformater er ideelle til at indfange lyd i formatet du har brug for dem. Uanset om du skal optage til MP3 eller WAV, Marantz vil tillade dig at gøre det med utrolig klarhed og dybde til dine optagelser.

Tilslutningsmuligheder

Marantz PMD-561 funktioner 2 balanceret XLR mikrofonindgange med + 48V Phantom Power giver dig mulighed for at optage direkte fra studie-kvalitet kondensatormikrofoner på flue. Dette giver dig den ekstra alsidighed af at være i stand til at optage fra din mikrofon direkte til optageren mens vælge filformat, sample rate, og bit dybde af din optagelse. Dette er ideelt for musikere på farten, som gør det muligt at fange studio-kvalitet vokale optagelser på farten. Derudover enheden er udstyret med en S/PDIF digital indgang, som gør det muligt at forbinde PMD-561 til en række eksterne audio udstyr såsom studio Interfaces.

Display & Design

PMD-561 holdbare design gør den perfekt til at tage alt med dig. Dens ydre beklædning og form gør det resistent over for overfladiske skader mens frontpanelet indeholder en række store knapper for let access kontrol og parametre. Frontpanelet af PMD-561 ligeledes egenskaber en lyse LED-display, hvilke egenskaber en decibel måler for både venstre og højre kanal plus en tre segment batterimåleren for display hvor meget strøm enheden holder. Derudover enheden er udstyret med en 9 segment decibel måler på bunden, som giver dig en lyse visuel repræsentation af mængden, mens også signalere når måleren decibel går over det relevante niveau. Det er også udstyret med en integreret hovedtelefoner input til hurtig og nem monitor plus en samlede volumen control udnytte til højttaler udgange. Audio dato er registreret direkte til en stabil og pålidelig SD/SDHC flash media for maksimal sikkerhed og kan overføres til en computer via den integrerede USB-forbindelse.

Funktioner

 • Optage professionelt lyd direkte til stabile og pålidelige SD/SDHC flash media
 • Kan vælges stereo / mono /. WAV / MP3 optagelse
 • 44.1, 48 og 96 kHz sample satser (WAV)
 • Valgbar 16 - og 24-bit optagelse dybder
 • Seks valgbar sampling satser fra 192 kbps 32 kbps (MP3)
 • S/PDIF digitalindgang til at forbinde til studio interfaces og meget mere
 • (2) balanceret XLR Mic indgange med + 48v phantom power
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.