Jamhub Greenroom tavse afprøvning Studio

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr. 3.889 NORMAL PRIS kr. 4.818 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Jamhub Greenroom tavse afprøvning Studio

detaljer

Indtage scenen når som helst, uanset hvor med JamHub GreenRoom. Du har spillet længe nok til at vide, at jo bedre generalprøven, jo bedre præstation. GreenRoom er det perfekte system til lad du øve mere ofte uden volumen krige, og søm at sangen hurtigere. Når du kommer til det grønne rum vil du være klar til vis tid.

Produkt Ref: 17955

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En JamHub er en multi-input, multi audio kanal enhed designet specielt til at give musikere til jams eller øve roligt og spille oftere. Dette fører typisk til at forbedre deres færdigheder meget hurtigt. Videnskabelige undersøgelser viser, at bedre kvalitet øve fører til hurtigere udvikling af færdigheder. Nogle siger, "øvelse gør ikke? t gøre perfekt, perfekt øvelse gør perfekt." Brug din JamHub til at muliggøre de bedste prøverne.

Du skal blot tilslutte din øvelse gear, ligesom en modellering amp, et keyboard, din mikrofon og dine hovedtelefoner. Har din bandmedlemmer, gøre det samme. Alle kan oprette en blanding, der er rigtige for dem og du er klar til at gå.

Du vil finde med en JamHub, som du kan spille længere, uden at forstyrre andre, og uden at brænde ud af ørerne. Vigtigst af alt, fordi der ikke er flere højt ampere i et lille rum muddying op for musikken, klarhed i din marmelade er styrket og prøver er meget mere produktive.

Endelig, med den JamHub SoleMix kontrolelementer, du styre, hvad du hører. Så er volumen krige en saga blot. Bassist for højt? Lige nå til sektionen JamHub og slå ham/hende. Og bas-spiller kan skrue op for trommer og slå ned din guitar, så han/hun kan låse ind i rillen. Alle hører, hvad de har brug at høre, for at sikre, at bandet er bedre hurtigere.

En JamHub kan du jamme med dit band hvor som helst, når som helst i nærheden af stilhed. Og oplevelsen klipper. Hver musiker hakke en farve sektion og propper i deres instrumenter, mikrofoner og hovedtelefoner, så ved hjælp af deres sektion? s SoleMix kontrol, skaber deres egen perfekte blanding.

Du vil høre dig selv med en fantastisk ny klarhed og ingen mere volumen krige. Så ikke blot vil du være jamming oftere, men du vil også at få bedre hurtigere og arbejder ud helt nye arrangementer til de samme gamle sange.

Forbedre og nyde din musik har aldrig været så nemt.

Funktioner og specifikationer:

 • 21 audio kanaler for op til 7 musikere

 • 7 XLR og 7 TRS indgangsstik

 • SoleMix kontrol for hver sektion, så alle skaber deres egen blanding

 • 4 SoleMix remote stik (1 fjernbetjening inkluderet)

 • 1-R kontakten til hurtigt at lytte til optagelsen mix

 • R sektion for tilslutning til MP3 eller optagelse

 • Indbygget 24-bit stereo effekter, herunder rumklang, forsinkelse og graduering

 • Fase kontrol giver hver spiller virtuelle scene placering i generalprøven studio Phantom power ( 48V)

 • USB ud til direkte optagelse til computer

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.