Focal Alpha 80 Active Studio Monitor Enkel - B-Stock

 • Video 1
 • Video 2
kr. 2.068 NORMAL PRIS kr. 2.824 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Focal Alpha 80
 • Active Studio Monitor
 • 8 inch Polyglass kegle basenhed
 • 1 tomme Aluminium inverteret Dome diskant
 • XLR og RCA-indgange

Focal Alpha 80 Active Studio Monitor Enkel - B-Stock

detaljer

Den Focal Alpha 80 er en active studio monitor indeholder en 8" bas-driver og en 1" aluminium inverteret dome diskant. Ideel til elektronisk musik producenter, DJ's og home recording studios, Alpha-serien fra Focal har to forskellige indgange til tilslutning af to kilder, XLR og RCA, som altid active. Alpha 80 Active Studio Monitor har to klasse AB forstærkere, med aktiverer komplet control af dynamikken i audiosignalet, giver mulighed for at lytte ved høje lydstyrker uden forvrængning.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 76000

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alpha 80

Flagskibet i linjen, Alpha 80 er især ideel til fremstilling af musik, som er rig på bas eller som kræver høj power reserver. Denne model består af en 8? (21cm) bas / mellemtone højttaler med en Polyglass kegle indlæst i en stor laminar porten og en 1" (25mm) aluminium inverteret dome diskant. Det har en 40W forstærker til diskant og en 100W forstærker til basenhed, og har en frekvensgang 35 Hz til 22kHz (+/-3dB) .p >

Tag dine kompositioner til et helt nyt niveau!

Tak til Focal? s eksklusive teknologier, sin ekspertise højttalerdrivere og den mekaniske design af Alpha studio monitorer, optimal integration er garanteret. Miljøer til musikproduktion er meget forskellige, de er ikke optimeret akustisk, eller har kun gjort så utilstrækkeligt, og de lytter afstande varierer meget. Om for lukkede rum, værelser med dårlig akustisk kvaliteter eller stilarter af musik, som kræver neutralitet, dynamik og høj SPL, er Alpha studio monitorer løsningen for dig.

control over den audio spektrum.

Teknologi til gavn for musik skabelse

Dette afspejles i valg af teknologier, der anvendes, såsom inverteret dome-diskant, der giver en meget lineær diskant, afsløre de mindste manglerne ved udligningssystemet endog fra kort afstand og også forhindre auditive træthed; Polyglass kegle basenhed, der giver fremragende dæmpning kvaliteter, at sikre fejlfri neutralitet over den hele bas/høje? midrange frekvensspektrum og en bemærkelsesværdig gennemsigtighed til midrange frekvenser; og den enestående bas? refleks design med store dobbelt front havne, hvilket forbedrer akustisk integration selv i de trangeste rum eller installeret i nærheden af en forvæggen.

Funktioner og specifikationer

 • 8" polyglass kegle basenhed
 • 1" aluminium inverteret dome diskant
 • 40W HF + 100W LF output
 • Frekvens respons fra 35Hz til 22kHz (±3dB)

Focal Alpha 80 studie monitore er også tilgængelige i et par, med stande. Venligst klik her.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.