DJ Tech værktøjer Controller rygsæk V2, sort

kr. 1.173 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Vandtæt Outershell beskytter mod vandskader
 • Rummer en række controllere
 • Front Pocket mindre controllere og tilbehør
 • Ergonomisk forstærket stropper
 • Stand-Up Design sikrer pose forbliver oprejst

DJ Tech værktøjer Controller rygsæk V2, sort

detaljer
DJ Tech værktøj Controller rygsæk V2 er en meget slidstærk transport rygsæk beregnet til at rumme flere controllere. Controller rygsæk af DJ Tech værktøjer er det ideelle valg for enhver digital musiker på farten, giver dig mere end nok plads til at gemme din laptop samt flere enheder fra MIDI til DJ controllere. Rygsækken har en vandtæt yderstof, med controller lommen er den ideelle størrelse til at rumme en række flyveledere inklusive Maschine, S2 og Push. Stropper på posen er også forstærket for ekstra styrke og komfort.

Produkt Ref: 75858

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Heavy-Duty Design

DJ Tech værktøj Controller rygsæk V2 er den ideelle makker til enhver digital musiker, så du kan gemme dine controllere og udstyr med lethed på farten. Rygsækken er udstyret med en fuldt vandtæt yderstof med en nylon indvendig foring med ripstop og grafit materiale for maksimal holdbarhed og beskyttelse. Rygsækken har været igennem strenge test for at sikre, at det vil holde dit udstyr sikkert og sikker på alle tidspunkter.

Designet til komfort og beskyttelse

Controller rygsæk slidstærke og ergonomiske design gør den perfekt til længere tids brug. Stropper og posen selv er blevet styrket for at gøre tasken som langvarig som muligt samtidig fastsat maksimal holdbarhed. Rygsækken har også været designet for ekstra komfort, med de ergonomiske stropper, så du bære en tung belastning med lethed. Tasken har også en stand-alone design, der hjælper med at posen til at stå op på sin egen tid på jorden. DJ Tech værktøjer Controller rygsæk var designet af Ean Golden at give en tryg og sikker løsning til transport af dine controllere og udstyr med lethed. Posen selv har en vigtigste lomme til opbevaring af dine større controllere og en mindre lomme på forsiden til mindre controllere og tilbehør såsom kabler. Desuden rygsækken har en hurtig access sidelomme til opbevaring af ting som nøgler, ID eller backstage passerer.

Funktioner

 • Stropper og taske er forstærket for maksimal holdbarhed samt komfort
 • Vandtæt yderstof beskytter udstyr fra vandskader
 • Vigtigste lomme vil rumme en række større controllere herunder Maschine, S2 og tryk
 • Vejrfast høj kvalitet industri standard lynlåse YKK og break-resistente spænder
 • Grundigt testet tunge design at holde gear, sikker og beskyttet
 • Stå op design betyder det ikke vælter og spilde din gear under DJ kabine
 • Ultra-tyk back polstring for ekstra komfort
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.