DISC Steinberg Cubase Artist 7,5 UG1 fra elementer 6/7, væsentlige 4/5

 • Video 1
kr. 1.379 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Cubase Artist opgradering fra elementer 6/7, vaesentlige 4/5 til 7.5
 • Ideel til producenter, ingeniorer og komponister
 • Nye LoopMash Audio Mangler
 • Inkluderer Groove Agent SE 4 tromme Sampler
 • Den næste Generation af HALion, Sonic SE 2

DISC Steinberg Cubase Artist 7,5 UG1 fra elementer 6/7, væsentlige 4/5

detaljer

Cubase Artist 7,5 tilbyder en række gennemprovede redigering og sekventering vaerktojer baseret pa de samme kerneteknologier, der anvendes af musikere over hele verden. Cubase Artist er uovertruffen i sin prisklasse for sin brugervenlig lydkort, præstationer og inspirerende instrumenter. Cubase Artist 7.5 er det perfekte valg for solo kunstnere, bands eller project studio ejere.Produkt Ref: 42220

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Læs mere i vores eksklusive video demoer

Cubase Artist 7,5

Cubase Artist 7.5 er udarbejdet for at give musikere, producenter og ingeniører de værktøjer, de behøver for at få arbejdet gjort på det højeste mulige niveau. Nye funktioner er blevet tilføjet til at strømline processen med at lave musik. Ikke kun betyder dette at gøre processen lettere, men også hurtigere. Steinberg har oprettet nye funktioner, der tillader dig at administrere dine spor og ideer i en langt mere intuitiv måde.

Funktioner som track synlighed tilstand tillader du vælger hvad spor, du ønsker at se. Store projekter kan blive forvirrende, når du har et højt antal spor. Track synlighed kan bruges til at strømline vinduet Arranger og lader dig fokusere på de resterende spor. Det kunne være at du ønsker at skjule alle dine MIDI spor, eller afsluttet versioner du har optaget til lyd. At gøre dette Angiv synlighed under fanen spor og fravælge den hvide knap ved siden af hvert spor, du vil skjule.

Instrument (t) rack 2.0 i Cubase Artist 7.5 har opdateret den måde plugins er åbnet. Når du føjer en VST til VST rack, er en tilsvarende spor også tilføjet til projektvinduet og vice versa. Instrument spor har nu flere udgange til ethvert instrument, der let kan vælges.

TrackVersions

TrackVersions er udviklet til at tillade dig at arbejde på forskellige versioner af det samme spor, samtidig med at de samme indstillinger. Du er nu i stand til at oprette, omdøbe og administrere parallelle versioner fra inde i kanalen falde. Det betyder du kan fx optage flere bas linjer på samme kanal og bruge drop ned for at vælge den bedste én. Eller du kunne arbejde på forskellige vokale numre og behovet for at forelægge forskellige versioner. TrackVersion placerer alternative versioner af optagelser ved hånden hvor du har brug for dem. Denne proces gør det muligt at fremskynde dit workflow og arbejder med audio, MIDI, instrumenter, akkorder, tempo og signatur spor.

Groove Agent SE 4

Cubase Artist 7.5 inkluderer nu den nye Groove Agent SE 4, opfølgning af den enormt succesfulde Groove Agent ONE. Den store ting om Groove Agent er sin brugervenlighed. Det er designet til at ligne den MPC og kort til perfekt integration. Dette gør det muligt for dig at begynde at gøre beats hurtigt på en naturlig måde og ikke skulle føle sig som du blevet forhindret af komplicerede menuer og processer. En Tromme Machine er kun så god som lyden og disse lyde er blevet designet og indspillet af nogle af de dygtigste ingeniører tilgængelige. Dette betyder, at du kan gå fra fastsættelse af fede Hip Hop beats, derefter skifte til groovy funk Beats med lethed.

HALion Sonic SE 2

HALion Sonic SE 2 er den nye og opdaterede sampler til Cubase Artist 7.5. Det er designet til at give adgang til et stort udvalg af instrumenter og er ideel for komponister, der har brug for en stor Palle af lyd. Grænsefladen er blevet set-up til at give hurtig adgang til instrumenter gennem sin integrerede browser. HALion Sonic SE 2 nu kan prale af 8 nye virkning typer, som inkluderer: Tape mætning, Wah Wah, Auto Filter, trin Flanger, Ring Modulator, Octaver, Vintage Ensemble, kuvert fræser og en Klassisk, men forbedret Rotary Effect

LoopMash FX

LoopMash er ankommet til vridemaskine og mash dine spor op som aldrig før. Denne nye little sonic tortur enhed er blevet oprettet for at tilføje denne ekstra bit af randomisering til din musik. Disse FXs kan hjælpe med at tilføje interesse for beats, melodier og selv master kanaler. Disse op til minut FX stilarter er ideelle for Dubstep og electronica, tilføje pauser, tape-stopper og hakker. LoopMash havde været beregnet til brug i studiet, men virkelig kommer til liv, når de anvendes i et live-miljø. Alle parametrene, der kan knyttes til en MIDI-controller og udføres i realtid.

Åbenbaring Reverb

Udviklet til at genskabe lyden af Klassiske FX enheder, åbenbaring Reverb vil tilføje gnistre til alle spor. Steinberg har arbejdet med professionelle ingeniører og film mixere til at producere algoritmer, der lyder lige så imponerende som originalerne deres efterligne. Reverb brugt til at give lyd en scene af plads. De kan bruges på alt fra vokal, strenge til slagtøj til at tilføje en varm glat atmosfære

Magneto 2

Magneto har ikke været omkring siden dagene af Cubase SX, men nu Steinberg har besluttet at genoplive og opdatere denne enhed. Hvad vi har nu er den nye og skinnende Magneto 2. Bortset fra at have en ansigtsløftning, er Magneto 2 blevet opdateret til at producere en mere realistisk og naturlig tape mætning. Nogle kritikere sige, at digital er kold og livløs, men ikke længere fordi dette lille plugin vil tilføje varmen at kun analoge bånd kan producere. Magneto 2 har en sporgruppe-pass indstilling, der tillader dig at vælge frekvensområdet af den effekt, du vil anvende. Der er også en dual-mode, der simulerer ved hjælp af to tape maskiner i rækkefølge.

Yderligere funktioner

 • 32-bit floating-point Steinberg audio motor
 • 64 lyd, 128 instrumentet og MIDI-spor
 • Helt nye MixConsole giver den ultimative blanding erfaring
 • Omfattende sæt af 8 enestående instrumenter, 2.400 lyde
 • Komplet pakke med 50 high-end audio og 18 MIDI VST effekt processorer
 • Akkord spor
 • Tusindvis af MIDI konstruktion loops
 • 5 timers Online HD Video Tutorials
 • Systemkrav

  Understøttede operativsystemer

  • Mac OS X Version 10.8/10.9
  • PC Windows 7 / Windows 8.x

  Mindste systemkrav

  • Intel eller AMD Dual Core CPU
  • 2 GB RAM / 8 GB gratis HD-plads
  • USB udgang til USB-eLicencer (licens forvaltning)
  • OS kompatibel Audio Hardware
  • DVD-ROM Dual-Layer kørsel
  Internetforbindelse kræves til aktivering, konto opsætning og personlig / produktregistrering