DISC Primacoustic Broadway 12" x 12" Scatter blokke - 2" sort

kr. 2.699 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Høj tæthed grundvandsbeskyttende paneler
  • Ultimative i blød Diffusion
  • Let at installere på næsten enhver overflade
  • Store leder mønstre og farver

DISC Primacoustic Broadway 12" x 12" Scatter blokke - 2" sort

Detaljer

Broadway Scatter blokke præsentere en nem at installere løsning til akustisk behandling hvor du vil styre lyd, men ikke ønsker at fjerne de naturlige ambiance.

Leveres i en boks på 24

Produkt Ref: 13969

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Foretaget fra high density 6 pund pr. kubikmeter fod høj tæthed glasfibers, er Scatter blokke designet til at være tilfældigt fordelt på store vægflader at skabe en virkning vi kalde blød Diffusion; en prisbillig alternativ til fuld skala kvadratisk diffusion. Nogle energi absorberes ved forlader reflekterende mellemrum mellem paneler, mens nogle er overladt til afspejler tilbage ind i lokalet. Dette hjælper kontrol marginer for vibration echo og reducerer stående bølger mens en følelse af? luft? eller plads i værelset.

Dette gør den Scatter blokke et fremragende valg i levende-ende blindgyde design såsom i studios og hjem teatre, mens også leverer et omkostningseffektivt alternativ til større rum som musik øverumr, dance studios, fitness centre og klasseværelser, der skal være piraterne i indsats for at reducere den tid, reverberant.

Broadway Scatter blokke kommer i valget af 2 tykkelser og 3 farver og er hurtigt monteret ved hjælp af Primacoustic overflade Impalers.