DISC Metric Halo produktion pakke for AAX/Audio Units

kr. 5.605 NORMAL PRIS kr. 6.228 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Digtal Download efter køb
 • Inkluderer 7 Metric Halo stik Ins
 • forbedrer Audio processorkraft
 • Bred række Top-Tier effekter
 • iLok nøgle sælges separat

DISC Metric Halo produktion pakke for AAX/Audio Units

detaljer
Den Metric Halo produktion pakke for AAX/Audio Units er en alsidig bundle af software designet til musik producenter og digital musikere. Halo produktion pakke indeholder et udvalg af nogle af de bedste plug-ins til rådighed fra Metric Halo herunder: Haloverb, Multiband Dynamics, præcision De Esser, TransientControlm, ChannelStrip 3, karakter og Multiband Expander. Denne forskelligartede række software-baserede effekter gør det muligt at integrere nogle af de bedste DSP forarbejdning på markedet inden for din produktioner og lyd ordninger. Med sit sortiment af varieret behandling, den Metric Halo produktion bundle er ideel til studio og levende programmer både.

Produkt Ref: 37657

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

HaloVerb

Metriske glorier HaloVerb er en plug i der tillader dig at tilføje dybde og stemning til enhver optagelse. HaloVerb tilbyder stor fleksibilitet og control over de parametre, der påvirker den reverb takket være stikket i at blive en algoritmisk reverb.

Multiband Dynamics

Metriske glorier Multiband Dynamics er et stik i, giver dig med måder at forme og forme timbral kvaliteten af din lyd ved at køre det gennem en 3-vejs delefilter, som giver uafhængige komprimering pr. frekvensområde og derefter sætter resultatet gennem en limiter.

Præcision De Esser

Metriske glorier præcision De Esser er et stik i at tilbyder en måde at manipulere spor og fjerne overdreven høj frekvens indhold. Præcision De Esser er også udstyret med omfattende aflytning kontrol, så du kan høre hvad er eller ikke bliver fjernet. Præcision De Esser er afgørende for vocal spor og også genial til lydbehandling og lyddesign.

TransientControl

Metriske glorier TransientControl er et stik i, kan du redigere dynamics på måder, der ikke ville være muligt med et traditionelt kompressor. TransientControl tillader dig at gøre spor glattere, så de sidder i en blanding eller mere punchy at gøre dine spor, der virkelig skiller sig ud takket være måde du kan direkte ændre sustain og forbigående af lyd.

ChannelStrip 3

Den Metric Halo ChannelStrip 3 er replikeret afsnittet channel strip i et stort format konsol med sin egen tilføjet forbedringer. ChannelStrip3 er hovedsagelig et signal processing bundle, integrere alt skal du behandle dine kanaler i en blanding. ChannelStrip 3 indeholder en række forskellige effekter og billedbehandling værktøjer herunder en Expander, kompressor, multi bånds EQ og en limiter. Den intuitive og ergonomisk lydkort gør behandlingen dine spor nemt, at give dig omfattende måling, fase Inverter, kanal delay og SpectraFoo & handel; spectrum analyse. Dette varierede udvalg af audio værktøjer giver dig alt hvad du behøver at behandle og bland din lyd med lethed.

Karakter

Metriske glorier karakter er en plug i der indeholder over 20 forskellige modeller, som indeholder og inkluderer lyden af rør, solid state-enheder og transformers. Tegn også tilføjer drev control der tillader dig at skubbe forvrængning endnu højere for at give over den øverste lyd rulning.

Multiband Expander

Metriske glorier Multiband Expander er et stik i, giver dig med måder at forme og forme den dynamiske kvaliteten af din lyd ved at køre det gennem en 3-vejs delefilter, som giver uafhængige udvidelse pr. frekvensområde.

Funktioner

 • Bred række produktionen-baserede effekter, hånd-plukket fra de fineste af Metric Halo& rsquo; s plug-in vifte
 • Inkluderer:: Haloverb, Multiband Dynamics, præcision De Esser, TransientControl, ChannelStrip 3, karakter og Multiband Expander
 • Nem integration med en række DAWs
 • Top tier processorkraft

Softwarekrav

 • Pro Tools AAX (DSP + indfødte) til Macintosh: Pro Tools 10 eller nyere, Mac OS 10.6.8 eller nyere og iLok + iLok konto
 • Pro Tools AAX (DSP + indfødte) for Windows: Pro Tools 10 eller nyere, Windows 7 eller nyere og iLok + iLok konto
 • Audio enheder til Macintosh: enhver lyd enhed vært, Mac OS 10.5.8 eller nyere (PPC eller Intel, 32-bit og 64-bit) og iLok + iLok konto

Licenskrav: Alle disse softwarelicenser leveres via iLok, som kræver en iLok Smart nøgle Dongle og en iLok.com konto. At købe iLok Smart nøgle Klik her. iLok dongle er ikke inkluderet med software køb.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.