DISC KRK Ultimate Home Studio pakke - Gear4music eksklusiv

kr. 2.569 NORMAL PRIS kr. 3.151 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ultimative projekt studie Set-Up
 • Indeholder et par af KRK Rokit 5s
 • Alesis iO2 USB Audio Interface
 • Gear4music højttalerkabler
 • 8 lydabsorberende akustiske skum fliser

DISC KRK Ultimate Home Studio pakke - Gear4music eksklusiv

detaljer
Hvis du søger for at opbygge dit eget projekt eller soveværelse lydstudie, er dette den perfekte bundle for dig. Inkluderet er et par af KRK Rokit RP5 studie monitore, som er specielt designet til at give dig en ægte og nøjagtig repræsentation af dit mix. For at få lyd og ud af din computer har vi inkluderet en Alesis iO2 USB audio interface, som ikke blot har line-indgange, men også XLR. At afslutte pakken og sikre, at du er en høring den mest præcise lydgengivelse, EQ akustik Lydabsorptionen skum fliser er medtaget.

Produkt Ref: 50282

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

KRK Rokit RP5 G3

Linjen Rokit Generation 3 giver dig en høj standard for præstation og nøjagtighed, der hæver standarden på tidligere generationer, trække på 10 år af Rokit ekspertise.

RP5 G3 1" soft-dome tweeter giver klarhed og en udvidet respons op til 35kHz, mens let, 5" glas-aramid composite basenhed leverer klar mellemtone og stram bas.

Velegnet til næsten enhver værkstedsplads, lav og høj frekvens justering giver dig hidtil uset give udtryk kontrol for optimal rum akustik og mix oversættelse. Flere indgange tillade RP5 G3 at integrere med dine eksisterende systemkonfiguration.

Lyt til en ægte version af dit mix takket være den helt nye bi-amped, klasse A/B forstærker der tilbyder maksimal headroom med minimal forvrængning. Proprietære waveguide teknologi er optimeret til super stereo billeddannelse. Få Rokit drevet.

Hvad er nyt med Generation 3?

 • Bi-amped, klasse A/B forstærker
 • Optimeret proprietære bølgeleder
 • Soft-dome diskant med udbygget respons op til 35kHz
 • Høj frekvens og lav frekvens justering
 • Letvægts, glas aramid composite basenhed

Alesis iO4 USB Audio Interface

IO2 Express er en kompakt, lydoptagelse lydkort til hjem studios og bærbar optagelse opsætninger. Denne to-kanals USB-enhed til Mac og PC-baserede systemer kan du optage på op til 24-bit opløsning for input til stort set alle DAW, optagelse og præstation software. Det er lille nok til at komfortabelt passer ind i din mobil optagelse rig, laptop taske eller rygsæk, mens byder på høj kvalitet komponenter og kredsløb egnet til studiet.

Fleksibel optagelse og afspilning

IO2 Express kan prale af diskrete design forforstærkere og sande 48 volts Phantom Power at lade du fange mikrofoner komplet signal. Det har høj kvalitet analog til digital og digital til analog konvertere, giver mulighed for de fineste detaljer der skal registreres og afspilles på dit monitorssystem. Med en enkel plug-and-play-design kan du bruge iO2 EXPRESS med praktisk talt alle computere.

Strøm fra din Computer

Du behøver ikke en ekstra strømforsyning, fordi iO2 udtrykkelig er drevet af USB-bussen. Den lydkort præstation er optimeret til minimal laptop batteriforbrug, hvilket betyder, at du vil være i stand til at optage lange sessioner fra skrivebordet.

iO ind- og udgange

 • To indgangskanaler. Hver kanal har en XLR mikrofon indgang, en 1/4" TRS indsætte for eksterne effekter enheder og en 1/4" TS jack, som arbejder med line-niveau kilder og kan rumme direkte tilslutning af guitarer.

 • Enkelt USB kabel. Grænsefladen sender og modtager to lydkanaler på en enkelt USB-kabel til stor enkelhed.

 • Dobbelt 1/4" balanceret udgange. Overvåge dine sessioner på enhver studio monitor eller andre højttalersystem via dobbelt 1/4" balanceret udgange.

 • 1/4" TRS hovedtelefonudgangen. Til remote tracking og alternative afspilning.

 • MIDI In og Out jackstik. Afspille og styre software med keyboard og pad controllere, arbejdsstationer og andre instrumenter, MIDI-kompatibelt.

Ledelse

 • Trim forstærkning til hver kanal

 • Master level-kontrollen for optimale gevinst iscenesættelse.

 • Dedikeret lydstyrkeregulering til hovedtelefon monitor.

 • Tricolor, stereo måling træ og tændte statusindikatorer kan du visuelt monitor niveauer og drift.

Steinberg Cubase LE Software medfølger

IO2 Express leveres komplet med en kopi af Steinberg Cubase LE digtal audio workstation (DAW) software. Cubase er et af de mest populære DAWs i verden takket være dens intuitiv tilgang til at komponere, optagelse, redigering og miksning. Ud over den medfølgende software er iO2 EXPRESS kompatibel med stort set alle audio og MIDI-software.

EQ akustik skum lyd absorptionsflaskerne

8 EQ akustiske skum fliserne er 30 cm x 30 cm og er designet til at reducere refleksioner i lyd og forbedre din samlede blanding nøjagtighed
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.