DISC Genelec 8030B Bi-forstærket Studio Monitor, mørkegrå Enkel

 • Video 1
kr. 4.359 NORMAL PRIS kr. 4.673 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Bi-forstærket Nearfield monitor For forbløffende lydelig seriøs.
 • Minimum diffraktion kabinet giver afbalanceret frekvens.
 • Værelse respons erstatning Optimses In-Room præstation.
 • Iso-Pod sikrer fremragende Isolation & Position justering.
 • Directivity Control bølgeleder For skræddersy Dispersion mønster

DISC Genelec 8030B Bi-forstærket Studio Monitor, mørkegrå Enkel

Detaljer
Den Genelec 8030B Bi-Amplified Studio Monitor er designet til at overstige dine forventninger. Bygget til kraftig præstation, er 8030B så elegant som det er lydmæssigt imponerende. Byder Genelec's revolutionerende aluminium Minimum diffraktion kabinet (MDE), kombineret med den gigantiske liste over proprietære teknologi inde, leverer uovertruffen lydgengivelse, der er helt fri for farve. Hvert enkelt element i 8030B er udformet til at give den perfekte aflytning erfaring. Genelec's DCW teknologi leverer præcise på og off-akse frekvens reproduktion, mens bred lav-frekvenser og højt lydtryk er opnået ved hjælp af en flow-optimeret interne buet refleks tube og maksimeres indre volumen. Til toppen det hele ud, er 8030B udstyret med ISS kredsløb, som registrerer, når dit system er ikke længere i brug og placerer det i en miljøvenlig, strømbesparende standbytilstand. 8030B leverer ekstraordinære power med forbløffende præcision.

Produkt Ref: 36249

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bi-forstærket Design

Den Genelec 8030B har to powered forstærkere til optimeret præstation til prisen. Den bi-forstærket konstruktion sikrer optimal lydkvalitet og troskab, ved at tildele hver af to frekvensbåndene med deres egne individuelle forstærker. Dette medvirker til at optimere den lydkvalitet og præstation, sikrer du høre alle nuancer af lyd, som det var hensigten. Forstærkere er designet til poweren både bas og diskant individuelt. 8030B er også udstyret med en active delefilter design giver mulighed for en hyppighed respons uafhængigt af eventuelle dynamiske ændringer i førerens elektriske egenskaber eller niveauet kørsel med øget fleksibilitet og præcision til at tilpasse og finjustere hver udgang hyppighed respons til de drivere, der brugt. Hver chauffør har sit eget signal oparbejdelse og effektforstærker at isolere hver driver fra drev signaler håndteres af chauffører, at reducere Inter graduering forvrængning og overstyringer problemer. Du har også mulighed for at kompensere for følsomhed variationer mellem drivere og for frekvens og fase respons uregelmæssigheder, der er tilknyttet en førers karakteristika inden for det påtænkte pass-band.

ISO-Pod stå

Den innovative Iso-Pod stå fra Genelec løser en enorm liste af problemer, der kan opstå, når at finde den bedste placering for dine monitore. Det tillægger aluminium kabinet af din Genelec 8030B, leverer fremragende stabilitet og isolation for din monitor. Det har fire lavprofil fødder og er fremstillet af en specialiseret gummi-lignende materiale og giver mulighed for en +/-15 graders hældning af højttaleren. Dette tillader enheden at være spidse netop mod de lyttede ved at justere omslutningens hældning med Iso-Pod. Isolation og dæmpning egenskaber mindske midrange farvning forårsaget af uønskede vibrationer overføres til støtte overflader. Iso-Pod giver forbløffende fordele i både brugervenlighed og lydkvaliteten.

Minimum diffraktion kabinet

Design af den Genelec 8030B's kabinet er optimeret til at matche egenskaberne af monitordrivere. Featuring afrundede kanter med blidt buet front og sider, den innovative MDE-teknologi opnår uovertruffen fladhed af frekvensgangen sideløbende med at have minimum diffractions for fremragende lydbillede imaging kvaliteter. Den elegant svungne kabinet reducerer de ydre dimensioner af enheden, samtidig maksimerer den indvendige volumen for forbedret lavfrekvente effektivitet. Kabinettet er fremstillet af trykstøbt aluminium, som er meget let og stiv samtidig utrolig let at lægge en dæmper på for en "død" struktur. Takket være aluminium's naturlige egenskaber, kan de kabinet vægge gøres ganske tynd samtidig bevare forbløffende holdbarhed sammen med fremragende EMC-afskærmning og køleprofil kapaciteter for forstærkere.

Beskyttelse kredsløb

8030B er ideel til kritiske lydproduktion miljøer takket være dens evne til at forblive pålidelige og funktionelle med dens beskyttelse kredsløb. Dette kredsløb design forhindrer driver fejl ved at afsløre signal niveauer, og automatisk reducere niveauet bør enhver pludselig toppe eller konstant alt for høje niveauer opstår. Dette kredsløb påvirker ikke den klang seriøs på nogen måde, men forhindrer utilstrækkelig indgangssignaler fra forårsager skade. Med forbedret systemets pålidelighed, 8030B giver dig mulighed at maksimere dit systems output lyd niveau for at få den bedste præstation.

ISS kredsløb

ISS (Intelligent Signal Sensing) teknologien blev udviklet af Genelec i begyndelsen af 2013, designet til at spore signalinput af højttaleren og opdage, hvis det er i brug. Hvis ISS kredsløb finder, at højttaleren ikke i brug for en vis periode, det vil automatisk skifte til en energibesparende dvaletilstand, indtager mindre end 0,5 watt. Dette er meget nyttigt, når det kommer til studios og hjem studios, som minimerer strømforbruget mens optimering af præstation til prisen. Højttaleren vil straks slå sig selv tilbage igen når først sig opdager et input-signal, så du sparer strøm og penge i det lange løb. Hvis du ønsker at deaktivere denne funktion kan du blot aktivere parameteren 'ISS deaktivere' beliggende på bagsiden af monitoren.

Værelse respons kompensation

8030B leverer præcise rum respons kompensation for optimering af værelset præstation. Med et væld af justerbar kontrol rum 8030B funktioner respons justeringer til at kompensere for rum påvirkninger at give en flad frekvens respons på din lytteposition. Den transporterende manual og dataark for 8030B indeholder en liste over foretrukne rum respons control indstillinger for forskellige anlæg, udarbejdet på grundlag af omfattende praktisk erfaring og målinger, der er udført inden for specifikke akustiske miljøer.

Directivity Control Waveguide teknologi

8030B funktioner DCW teknologi, en revolutionerende tilgang taget min Genelec der er blevet udviklet og raffineret i mere end 30 år. DCW teknologi former den udsendte wavefront på en kontrolleret måde, så forudsigelige skræddersy dispersion mønster. Hvilket resulterer i fantastisk fladhed af frekvensgangen, DCW teknologi i 8030B minimerer tidlige refleksioner, og giver en bred og kontrolleret lytteområde med præcis lydgengivelse både på og off-axis. De vigtigste fordele ved denne teknologi inkluderer:

 • Fladt på og off-axis respons til en bredere brugbar lytteområde
 • Øget direkte-til-reflekteret lyd ratio for reduceret control rum farvning
 • Styrket stereoanlægget og lydbillede imaging
 • Øget drive enhed følsomhed op til 6dB
 • Øget system maksimale SPL kapacitet
 • Nedsat kørsel enhed forvrængning
 • Reduceret kabinet kant diffraktion
 • Reducere komplet system forvrængning

Alsidig monteringsmuligheder

Den mest alsidige element i 8030B er den brede vifte af monteringsmuligheder, så du kan placere monitoren stort set overalt. 3/8 '' gevind hul på basen giver du tillægger en række højttalerstandere, plus Gevindhullerne er ideel til montering på omnimount parentes. Dette kan du placere monitorene i den optimale placering sikrer maksimal stabilitet og lydkvalitet. Inkluderet Iso-Pod standen kan også være knyttet til bunden eller siden af monitoren for lodret og vandret placering.

Specifikationer

 • Maksimale SPL: 100dB
 • Frekvensgang: 50 Hz - 25 kHz (-6dB)
 • Hyppighed respons nøjagtighed: +/-2dB (58Hz - 20kHz)
 • Driver dimensioner:
  • Basenhed: 5''
  • Diskant: 3/4 '' Metal Dome
 • Forstærker effekt:
  • Subwoofer: 40W
  • Diskant: 40W
 • Dimensioner (pr. monitor, med Iso-Pod):
  • Højde: 299 mm/11-13/16 ''
  • Bredde: 189 mm/7-7/16 ''
  • Dybde: 178 mm/7-1/16 ''
 • Vægt (pr. monitor): 5,6 kg/12,3 lb
 • Tilslutninger:
  • 1 x XLR Analog indgang
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.