DISC Blue Yeti Pro professionel USB-mikrofon

kr. 2.206 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Blue Yeti Pro professionel USB-mikrofon

Detaljer

Yeti Pro er verdens første USB-mikrofon kombinere 24 bit, 192 kHz digital optagelse opløsning med analoge XLR output. Featuring tre Custom kondensator kapsler og fire forskellige mønster indstillinger, kan Yeti Pro hente digital lyd med op til fire gange den klarhed findes på cd'er.

Produkt Ref: 19401

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Yeti Pro indeholder et hypermoderne A-D converter chip og separat analoge kredsløb sti for usewith professionel studio mixere og preamps. Du får også en indbygget hovedtelefon forstærker til nul-latency monitor, og direkte kontrolelementer til hovedtelefon bind, mønster markering, dæmper og mikrofon vinde. Så om du indspiller hjemme, i et studie (eller i Himalaya!) er Yeti Pro dit ultimative lyd løsning.

Legenden om Yeti fortsætter med de mest avancerede og alsidige multi-pattern USB-mikrofon roaming vilde i dag. Yeti Pro funktioner værktøjer og indspilning kapaciteter som normalt kræver flere mikrofoner og enheder, alle med enkelheden i plug 'n play USB-mikrofon.

Skrivebordet eller Studio, mulighederne er uendelige

Du kan hurtigt vælge fra hver af Yeti Pro fire mønster indstillinger (stereo, cardioid, retningsuafhængig, tovejs) ved blot rotere mønsteret selector drejeknap. Nedenstående diagram viser hvert mønster symbol, lydkilde retning, og foreslog indspilning programmer.

STEREO

Stereo tilstand er fantastisk til at optage et realistisk stereo billede. For at starte, peg mikrofonen ved lydkilde, du vil post ("forsiden" af mikrofonen er siden af mikrofon med blå mikrofoner-logoet). Afhængigt af instrument og/eller lyd, du vil opnå, skal du placere grill mikrofonens overalt fra 2 tommer til flere fod foran det lydkilde. Ved at centrere det lydkilde, får du lige beløb af signal i både venstre og højre kanaler. Hvis du vil lidt mere af signalet i den rigtige kanal, flytte det lydkilde lidt til højre side af mic (som hvis man er bag mikrofonen), og hvis du ønsker lidt mere af signalet i den venstre kanal, skal du flytte det lydkilde til venstre, (som hvis du er bag mikrofonen). Alternativt kan du registrere alt som centreret som muligt og let justere placering, når du blanding af optagelsen. Hvis du vil have lyd i den højre eller venstre kanal kun, bør du prøve at bruge cardioid, tovejs eller indstillingen retningsuafhængig og brugen af softwaren til hårdt-pan lyd til venstre eller højre.

CARDIOID

Cardioid er den mest almindeligt anvendte tilstand og kan være nyttig i de fleste enhver situation. Hvis du optager Vokal, en podcast eller en voiceover, er cardioid sandsynligvis det bedste valg. Når du optager i cardioid, plukket lyd direkte foran mikrofonen, mens lyden på bagsiden og siderne af mikrofonen ikke er afhentet. Derfor vil du arrangere kilde direkte foran mikrofonen. Cardioid vil levere den mest direkte, rige lyd, men tilbyder ikke så meget airiness eller tilstedeværelse som andre recording-modes.

RETNINGSUAFHÆNGIG

Retningsuafhængig betyder, at mikrofonen plektre op lyd ligeligt i alle retninger. Denne indstilling er perfekt til at optage en gruppe musikere alle spiller på samme tid, optage en samtale mellem flere parter omkring et værelse, et konferenceopkald eller eventuelle andre situationer, hvor du vil hente atmosfæren af «bliver der. «» Fordi lyden er plukket fra alle retninger i denne tilstand, er ikke afgørende i retningen af mikrofonen, men som en god tommelfingerregel, starte med at orientere forsiden af mikrofon på den primære lydkilde, du ønsker at registrere.

TORETTET

Torettede betyder, at mikrofonen samler op lyd på for- og bagside af mikrofonen, mens lyd til siderne er "afvist" eller ikke afhentet. Torettede indstilling er meget nyttig i at opnå en nuanceret, behagelig lyd, når du optager musikinstrumenter og er perfekt til at optage et interview med to eller flere gæster. Ved at placere mikrofonen mellem to eller flere fag (forsiden af mikrofon stativ over for en kilde, bag mikrofonen stativ over for en anden), kan du opnå en naturlig lyd uden kompleksitet ved hjælp af flere mikrofoner.

Funktioner/specifikationer:

 • Power kræves / forbrug: 500mA 5V (USB) / 48V DC (analog)
 • Samplefrekvens: 192 kHz
 • Bithastighed: 24 bit
 • Kapsler: 3 blå-proprietær 14 mm kondensator kapsler
 • Polar mønstre: Cardioid, tovejs, retningsuafhængig, Stereo
 • Frekvensområde: 20 Hz - 20 kHz
 • Følsomhed: 4.5mV / Pa (1 kHz)
 • Max SPL: 120dB (THD: 0,5 1 kHz)
 • Impedans: > 16 ohm
 • Udgangseffekt (RMS): 130 mW
 • THD: 0.009
 • Frekvensområde: 15 Hz? 22 kHz
 • Signal støj: 114dB
 • Dimensioner (extended i standby): 4.72"(12cm) x 4.92"(12.5cm) x 11.61"(29.5cm)
 • Kabel: 12 "Y-kabel og 3 M USB-kabel

SYSTEMKRAV:

 • PC: Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition eller XP Professional USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minimum)

 • Macintosh: Mac OSX (10.4.11 eller højere) USB 2.0 High Speed; 256 MB RAM (minimum)