Apogee Duet Audio Interface - B-Stock

 • Video 1
kr. 4.130 NORMAL PRIS kr. 5.516 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Særtilbud - købe og modtage rabatkode for Plugins!
 • iOS Audio Interface til iPad + Mac
 • Fange din musik til din Mac
 • Stilfulde & nem at bruge Interface
 • Kompatible med enhver Core Audio klage ansøgning

Apogee Duet Audio Interface - B-Stock

detaljer

Den Apogee Duet 2 USB Audio Interface er den bedste løsning til at indfange din musik til din Mac. Med Duet 2, gøre studio kvalitet optagelser af vokal, guitarer, bas, keyboard, trommer og noget musikalsk.SÆRTILBUD - Apogee ONE EN for Mac/iPad, ny EN til Mac, Duet, kvartetten og Ensemble lydInterfaces nu inkluderer adgang til særlige tilbud på dit valg af verdensklasse audio plugins fra bølger. (Gyldig i UK kun).Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 81020

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tilbyde detaljer

Kunder, der køber disse Apogee audio interfaces nye hos en godkendt forhandler kan registrere deres produkt og modtage en rabatkode for 25% rabat på en enkelt plugin eller 35% off enhver bølger bundle plus en ekstra $100 gavekort * der kan bruges mod deres næste bølger plugin køb. Disse tilbud kan endda anvendes på nogen særlige tilbud fra bølger.

 • Alle rabatter kan anvendes på & ldquo; Waves særlige tilbud & rdquo;
 • Tilgængelige for Apogee brugere der purchase(d) på/efter 4 April 2016 og register
 • Apogee kan brugerne vælge uanset bølger plugins de ønsker
 • Tæm din Mac til at køre flere plugins med lavere latenstid
 • Apogee hardware; den bedste kvalitet muligt fra din bølger plugins
 • Waves plugins er CPU effektivt, så du kan køre sessioner på lavere bufferstørrelser
 • Arbejde på en åben platform, der gør det muligt at udvide dit studie efter behov

* Gavekort kan indløses for op til 50% mod ethvert bundle eller opgradering, eller op til 25% mod nogen plugin, rabat pris på tidspunktet for indløsning. Denne Voucher kan ikke kombineres med flere plugin rabatter. Gavekort kan kun brugt til én ordre og bære ikke en resterende saldo. Flere kuponer kan ikke kombineres.

Læs mere om kampagnen her.

Apogee Duet Audio Interface

Apogee's Duet er den mest respekterede portable audio lydkort nogensinde. Sammen med modtager mange udmærkelser, har Duet også været medvirkende til oprettelsen af talrige GRAMMY vindende poster. Mens andre har forsøgt at efterligne sin lydkvalitet, lette og innovative design, vi har været travlt med at lave en endnu bedre Duet. Duet 2 bygger på den utrolige succes af dets forgænger ved at inkorporere kundefeedback, tilføje avancerede nye funktioner og levere endnu bedre lydkvalitet end oprindelige.

Ved hjælp af den nyeste teknologi og trække på erfaringer for at udvikle Apogee's nye flagskib audio interface, symfoni I/O, Apogee ingeniører genopbygget Duet for at opnå en forskel, du kan høre.

Fra mic preamps til AD/DA konvertere, Duet 2 tilbyder bedst af alt Apogee, så du kan optage din lyd med endnu mere klarhed og dimension end den oprindelige Duet. Dette er professionel lydkvalitet, du kan tage med overalt.

Glat, detaljerede verdensklasse mic preamps

Duet 2 mic preamps indslag et nyt design, alle nye komponenter og problemfri Klik-fri overgange som gevinst stiger og falder hele den utrolige række 0-75dB. Denne enestående funktion kan du ringe i den perfekte niveau samtidigt med at levere ultra-lavt støj og glat, sprød detaljer. Vigtigst, Duet 2 mic preamps er optimeret til enhver lydkilde, så ligegyldigt, hvad du optager du? ll indfange alle detaljer.

Uberørt, næste generation AD/DA konvertere

Meget gerne mic preamps, Duet 2 AD/DA konvertere er et helt nyt design og levere den reneste optagelser og bedst mulige lytteoplevelse. Dette helt nye design tager den personlige studie til det næste niveau med state-i-den - art komponenter og næste generations konvertering.

Fuld farve OLED-skærm

Ny Duet 2 er en fuld farve OLED display. Denne høje opløsning monitoren er vigtigste control center for Duet 2, levere visuel feedback til flere funktioner herunder måling, numerisk værdi for input og output, input gruppering, og fase, muting, phantom power og blød grænse indikation. Med denne monitor vide du status for enhver input og output på et givet tidspunkt uden at henvise til Maestro eller din optagelse software.

Konfigurerbare Touch Pads

Duet 2 introducerer også konfigurerbare touch pads. 2 Tryk pads, placeret på hver side af encoder drejeknap, giver dig hurtigt adgang til output funktioner som "Mute udgange", "Dim udgange", "Summen til Mono" eller "Toggle hovedtelefon kilde". Hver er overdrages ved hjælp af en drop-down menuen inden for Apogee's nye Maestro 2. Denne unikke funktion gør det muligt for dig at vælge den funktion du ønsker og få adgang til det direkte fra Duet 2 uden at skulle kigge på software.

Nydesignet Breakout kabel

Duet 2's nye breakout kabel er meget strømlinet med 2 kombination mikrofon/instrument stik (XLR og 1/4") indbygget i et enkelt stik og 2 afbalanceret 1/4" stik højttalere. Den elegante enkelt kabel til krydset design giver mulighed for nem kabelføring og låsning forbindelsen til Duet 2 er robust og stilfuld.

Multi-funktion Controller drejeknap

Sammen med sine slanke aluminium chassis er multi-funktion controller drejeknap et af de mest genkendelige træk ved Duet's design. Dette centrale control funktion kan du hurtigt og nemt skifte thru Duet 2 indgange og udgange og sæt niveauer samtidig ser på Duet 2 dynamiske OLED display.

Anmeldelser

"Du vil kæmpe for at finde en virksomhed, hvis tilgang er så skræddersyet til Apple produktsortiment, med rock-solid integration garanteret. Lydkvaliteten af Duet-2 er meget god for, blæser de fleste af konkurrencen væk." -MusicRadar

"Smuk, stor klingende, let at bruge, med en meget attraktiv indbyggede display - hvad er ikke for at lide ved Duet 2? Jeg tror ikke du finder en tilsvarende, der matcher lydkvaliteten og lukke Mac integration af Duet 2." - Sound on Sound

"Duet 2 er faktisk stor ligesom en hovedtelefon forstærker, til at lytte gennem højere-end åben-backed og lukket-back hovedtelefoner til monitor eller bare nyde musik." -PC Mag

Funktioner og specifikationer:

 • Audio Interface: USB 2.0 Mac audio interface
 • Analoge indgange: Kombination linje/mikrofon/Instrument
 • Linie udgange: Balanceret linie udgange, + 20 dBu maksimalt output-niveau
 • Hovedtelefonudgang: 1 uafhængig stereo Hovedtelefonudgang
 • Preamps: 2 mikrofon preamps med op til 75dB af gevinst
 • Skærm: Toppanelet høj opløsning OLED display
 • Controller: Multi-funktion controller drejeknap
 • Tryk på Pads: to overdragelig top panel touch pads
 • Mute: Mute højttalere, hovedtelefoner eller alle udgange

Kompatibel Software

Kompatibel med enhver Core Audio kompatibelt program herunder:

 • Logik
 • GarageBand
 • MainStage
 • Soundtrack Pro
 • Pro Tools 9
 • Ableton Live Live
 • Cubase

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.