SubZero RA-10 10W Guitar Forstærker med Optagelses Funktion

kr. 391 NORMAL PRIS kr. 695 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • USB/SD Optager
 • Switchable Clean and Drive Kanaler
 • Let og Transportabel
 • Batteri eller Strøm Fra Lysnettet
 • Fleksible Inputs

SubZero RA-10 10W Guitar Forstærker med Optagelses Funktion

detaljer

En storklingende bærbar øvelses forstærker med optagelses funktion. Denne fantastiske lille forstærker leverer switchable clean and drive kanaler med en to spor EQ, sammen med en 6" højttaler, der giver en strålende alsidige guitarlyd. Denne store forstærker har også en audio-afspiller og optager. Optag på et SD-kort eller USB-stick, sammen med en ekstra input og hovedtelefon udgang. Med batteri eller adapter power er denne forstærker transportabel og alsidig.

Produkt Ref: 45834

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Fantastisk Guitar lyd og Tone

Denne store kvalitet lyde fantastisk, det være sig gennem 6" højttaleren eller hovedtelefon-output. Byder på rene og drive kanaler med separat volume kontrol og en kanal switch, denne forstærker tilbyder et stort udvalg af guitar toner til at passe din spillestil. Med en to band EQ er du sikker på at finde den rigtige lyd. med en ekstra AUX-indgang, med både Jack og Minijack inddata, kan du jamme langs til dine favorit-tracks fra din mp3-afspiller eller telefon.

MP3-optagelse og afspilning

RA-10 er ikke bare en stor klingende amp, det er også et fantastisk værktøj, øvelse og demo. Med en indbygget Mp3-afspiller og optager, kan du optage output til et SD-kort eller USB-stick med et tryk på en knap. Fantastisk til optagelse af sangen ideer eller demoer, kan du lytte tilbage til hvad du har lige spillet, spille over toppen eller indlæse mp3's direkte på din computer til at sende til bandmedlemmer af venner.

Let og bærbar

RA-10 er lille, let og utroligt bærbar. Med mulighed for at være drevet af batterier eller en 12v strømforsyning (medfølger ikke), kan denne store lille forstærker træffes overalt, så du kan optage din guitar, hvor som helst og når som helst du har en idé. Det være sig i hjemmet i dit soveværelse eller midt i et felt, tilbyder RA-10 fantastisk lyd og nem optagelse!

Bemærk: Hvis ikke brugt med batterier, denne forstærker skal brugt med et "Skift tilstand" strømforsyning (medfølger ikke) for at få fuld funktionalitet af denne amp.

Funktioner og specifikationer

 • Power Output: 10W RMS
 • Højttaler: 6"
 • Kontrol: Ren (volumen), drev S/W, drev (få, diskenheden) diskant, bas, USB/SD volumen
 • Optagelse kontrol: Magt, Record, Mode, volumen, Skip, Play/Pause
 • Tilslutninger: Input (1/4" Jack), Aux-indgang (1/4" og 1/8" Jack), hovedtelefoner (1/4" Jack) USB, SD
 • Power: 8 x C-batteri eller skifte tilstand 12v Negative centrum strømforsyning (medfølger ikke)
 • Dimensioner: W 245mm x H 244mm x D 180mm
 • Vægt: 3,5 Kg

 • Nyeste inden for elektriske Guitar forstærker teknologi og Tone

  SubZeroer bred række boutique, premium-grade elektrisk guitar forstærkere tilbyder høj kvalitet komponenter, håndværksmæssig kvalitet og nyeste guitar forstærker teknologi til spillere krævende superb kvalitet forstærkning til en rimelig pris.

  Lige fra DSP modellering combo forstærkere til all-tube stakke, hver SubZero forstærker har den samme opmærksomhed for detaljer, som man ville forvente fra en høj kvalitet elektrisk guitar forstærker SubZero leverer ultimativ værdi, power, udseende og lyd.

  SubZero er en eksklusive premium mærke fra Gear4music.com

  Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.