Roland AC-40 akustisk Chorus Guitar forstærker - boksen åbnet

 • Video 1
kr. 2.481 NORMAL PRIS kr. 3.058 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ideel til akustiske koncerter/sanger sangskrivere
 • Dual kanaler for Guitar og Mic/Line
 • Hver med 3 Band EQ og uafhængige effekter
 • Kompakt, let og robust
 • Anti-Feedback funktion

Roland AC-40 akustisk Chorus Guitar forstærker - boksen åbnet

detaljer

Dette er en B-Stock element. Bemærk venligst, at B-Stock elementer er enten ex display, ex reparation, eller der tidligere blev returneret af en anden kunde.Roland's AC-40 er den ideelle forstærker for gigging akustiske musikere eller sanger sangskrivere, levere ren, naturlige reproduktion af akustiske guitarer, vokal og andre akustiske instrumenter. Men du bruger Roland's AC-40, kan du være sikker på, Denne robuste lille forstærker er bygget til sidste og klar til at udføre.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 78266

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Roland AC-40 akustisk Amp

Roland AC-40 er en kompakt og prisbillig lille forstærker for akustisk musikere, let at flytte og enkel at bruge. Top kvalitet stereo Akustisk forstærkning og Rolands indbyggede effekter kan tilføje en professionel dybde til din akustisk lyd. Pakket fuld af handy præstation funktioner denne forstærker er ideel til gigging men kan også brugt til øvelse og optagelse ligeledes.


Bygget til Live brug

Som en del af Rolands akustiske Chorus serie har det sand stereo output med dobbelt højttaler for studio kvalitet dybde og dimension, der er bare ikke muligt med mono ampere. Den forstærker lyd er let kraftig nok til at støtte dig gennem koncerter på spillesteder som mindre klubber, restauranter eller caféer. Den handy tilt-back stå betyder, at du kan vinkle forstærker for bedre fremskrivning giver dig endnu mere fra den kompakte størrelse.

Lige under 12 pounds eller 5,3 kg AC-40 forstærker er lille og kompakt, ideel til solo performers, der skal bære deres egne redskaber. Denne handy forstærker er også alsidig nok til at være den eneste, du skal bruge som sine to uafhængige kanaler give nok alsidighed for de fleste professionelle sæt ups. AC-40 funktioner en 1/4 tomme jack indgang til guitarer plus en kanal med en XLR/TRS combo indgang til tilslutning af en mikrofon eller line level enhed. For sanger sangskrivere er forstærker ideel til øvelse og gode resultater med en guitar og mic at tilslutte samtidigt. For mere avancerede guitar rigge kan du udnytte de to kanaler til at kombinere to typer af pickup eller pickup og en mikrofon.

Indstillinger for forbedret præstation

Amp's bagpanelet giver jer selv flere muligheder, herunder en stereo AUX IN betyder, at du kan tilslutte en ekstern musikafspiller og balance lyden perfekt med niveauet control. Brug dette til at indarbejde Baggrundstrack i dine præstationer eller blot afspille til dine yndlingsnumre under øvelse eller samtidig lære nye sange. Stikket PHONE er også ideel til øvelse hvilket betyder du kan bruge forstærker uden at forstyrre nogen, hvis det er nødvendigt.

Hvis du spiller i et større spillested AC-40 kan også brugt som en personlig monitor og Mono/stereo LINE OUT-stik giver dig evnen til at forbinde til PA systemer eller optagelse enheder - en fantastisk måde at fange din naturlige lyd sammen med ampere imponerende stereoeffekter.

Form din lyd med professionelle effekter

Som en akustisk performer dens vigtigt du er stand til at forme din egen unikke lyd for at skille sig ud fra mængden og Roland's AC-40 hjælper jer lave netop at. Begge kanaler har deres egen tre-bånds EQ plus uafhængige kontroller for høj kvalitet digital Reverb og Rolands berømte kor. Disse give din lyd rige, rummelige dybde der vil virkelig tilføje til din akustiske forestillinger. En jack er inkluderet på bagpanelet til en valgfri footswitch der kan bruges til at slå effekten til og fra.

Ikke flere Feedback bekymringer

En af en levende performer store bekymringer er ofte akustisk feedback, især hvis du spiller i en masse lukkede rum eller hvis du bare gerne krank volumen! Roland Ac-40 er en anti-feedback funktion til at hjælpe dig ud, undertrykke enhver feedback automatisk, før det forårsager du nogen problemer. Simpelthen flip kontakten, slappe af og nyde forestillingen.

Funktioner

 • Kraftfuld og let stereoforstærker med naturlig akustisk tone
 • Dual custom-designet 6,5-tommer højttalere leverer imponerende lyd niveauer med overlegen projektion
 • Stereo chorus og reverb virkninger for rige, rummelige lyd
 • Dobbelte kanaler: GUITAR (1/4-inch input) og MIC/LINE (XLR/TRS input), hver med tre-bånds EQ og uafhængige effekter kontrol
 • AUX IN med niveau control for tilslutning af MP3-afspillere
 • Mono/stereo LINE OUT for en lydkort med house lyd systemer og optagelse enheder
 • Automatisk anti-feedback funktion

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.