RedSub BP150 150W Basguitar Forstærker - B-Stock

 • Video 1
kr. 1.856 NORMAL PRIS kr. 2.651 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Special Designet Rød Højttaler
 • 150W RMS Bas Forstærker Med 3-bånds EQ
 • For Scenen Og Studio
 • Premium Bas Forstærker Fra Gear4music
 • Indbygget Compressor + Tilt Back Cabinet

RedSub BP150 150W Basguitar Forstærker - B-Stock

Detaljer

For live situationer hvor du har brug for at din bas virkelig skinner igennem og høres. RedSub BP150plus 150W Basguitar forstærker fra Gear4music giver ekstra power og ultimativ lyd når det kræves. Med en re-designet konstruktion kombinerer BP150plus alt den volumen, du har brug for på scenen samt lydindstillinger for studiet.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 77433

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Opnå den perfekte Tone med BP150

Lyd udformningen og at få den perfekte tone er let med BP150 Amp. Sammen med separat niveau Kontroller for bas, midterste og diskant er der også bas og lyse boost switches og et 7-bånds grafisk equalizer med en switch, hvilket betyder, at du vil nemt kunne få en række store lyde fra 15" driver.

Denne forstærker har også en indbygget kompressor der skydes ind ved høj lydstyrke, så du ikke vil få nogen høje toppe eller noter stikker ud, og der er ingen fare for at din højttaler vil blive beskadiget når virkelig køre forstærker ved høje lydstyrker.

Alsidig, holdbare og bærbar fase Amp

Den RedSub BP150 er en alsidig forstærker med funktioner, der gør den perfekt til hjem øvelse så godt. Forstærker funktioner en hovedtelefonstikket, så det kan stadig brugt derhjemme uden at vække naboerne, og en RCA-indgang, hvilket betyder, at du nemt kan tilslutte din CD eller mp3 afspiller.

Endelig, den holdbare dækker og robust kabinet betyder denne forstærker vil udholde rystetur af touring mens håndtag på toppen og siderne er afgørende for transport.

Specifikationer

 • Power Rating: 150W RMS @ 4 & Omega;
 • Højttaler: 15" custom røde driver
 • Kabinet: Tilt tilbage giver mulighed for straight ahead eller 45' retningslinjer
 • Kontrol: Gevinst, Master
 • EQ kontrol: 3 band EQ (bas, Mid, diskant); 7 band graphic EQ (50Hz/120Hz/400Hz/500Hz/800Hz/4.5KHz/10KHz)
 • Indgange: 1/4" Jack Bass indgang, RCA Aux, 1/4" Jack effekter i, 1/4" Jack Forforstærker i
 • Udgange: 1/4" Jack hovedtelefoner, 1/4" Jack Pre ud, 1/4" Jack effekter ud
 • Dimensioner: 622 mm (W) 420 mm (D) 653 mm (H)

RedSub er en premium mærke fra Gear4music

RedSub fremstiller premium-niveau bas guitarforstærkere med høj kvalitet komponenter, håndværksmæssig kvalitet, Custom højttalere og nyeste inden for analog og digital bas forstærker teknologi.

Karakteristisk udseende, samt de professionelle funktioner, der findes på meget højere pris tag forstærkere, Redsub levere ultimative i værdi, power, udseende og lyd.

Med en power spænder fra 35w gennem til 500w; øvelse eller præstation, en RedSub forstærker vil opfylde foranstaltningen RedSub bas ampere bringe et nyt niveau af kvalitet og prisoverkommelighed at professionelle basguitar amp-markedet.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.