Protection Racket akustiske Guitar skumgummi kuffert, Standard - B-Stock

kr. 400 NORMAL PRIS kr. 556 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Letvægts Akustisk Guitar skumgummi kuffert
  • Solide raket skum beskyttelse
  • Hård vandtæt dækker

Protection Racket akustiske Guitar skumgummi kuffert, Standard - B-Stock

detaljer
Letvægt endnu sturdy, Protection Racket akustiske Guitar kasser har en vandtæt Racketex dækker skjuler en stiv raket skum struktur for at holde din guitar sikkert mellem gigsHård håndtag og lynlåse sikre guitaren rejser sikkert og nemt uanset hvor du går, og indbygget bagage mærke betyder, at du altid ved, hvilke guitar er dit.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80498

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Racketex - Defender:

Høj slidstyrke modstand 600 denier polyesterDet vil ikke falme, knæk eller krybe100% vandtæt høj stabilitet i extreme klimatiske forhold.

Raket skum:

Raket skum & #153; er en lukket celle skum og har en beregnet graden af hårdhed bestemmes af dens tæthed, mellem 60-65Kg/m³Det er stærk nok til at gå på uden større forvrængningDe fleste af celler eller bobler i Rocket skum er ikke brudt; de ligner oppustede balloner stablet sammen i en kompakt konfigurationDette gør raket skum stærk og rimelig stiv fordi boblerne er stærk nok til at tage et stort pres.

Baseret i Cornwall, Protection Racket gjort deres navn at gøre beskyttende poser til surfbrætterDeres erfaring til at beskytte disse skrøbelige bestyrelser er siden blevet overført til beskyttelse af musikinstrumenterDeres mission er enkel: at give musikere i verden med transportsystemer af højeste kvalitet, der kombinerer ubesværet transport og funktionalitet med maksimal beskyttelse, uanset koncerten.

Funktioner og specifikationer:

  • Vandtæt Racketex dækker
  • Robust raket skum konstruktion
  • Tunge, uforgængelige lynlåse
  • Satin færdig, nikkelbelagt sikringsanlæg zip remskiver
  • Håndtag fremstillet af 1.500 kilo bryde styrke rem
  • Bagage mærke inkluderet