Polstret taske til X-Style elektriske guitarer

kr. 43 NORMAL PRIS kr. 130 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Egnet til Metal X Guitar
 • Komfortable Skulderstropper
 • Bærehåndtag

Polstret taske til X-Style elektriske guitarer

detaljer

Inkluderer skulderstropper og bærehåndtag til nem transport, og en praktisk forlomme. Denne kvalitet Guitartaske fra Gear4music er den perfekte måde at beskytte dit instrument til en rimelig pris.

Produkt Ref: 9927

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Egnet til Metal X elektrisk guitar.

Specifikationer

 • Længde: 104 cm
 • Bredde (bredeste del): 41 cm

  Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

  Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

  Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

  Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.